Ortoped preminulog Radenka ponovo radi!

Dr Dobrivoje Bojanić, ortoped koji je liječio malog Radenka Nikodinovića iz Kozjaka kod Loznice od juče ponovo je na svom random mjestu, na odjeljenju Opšte bolnice u Loznici.

Prema našim saznanjima, dr Bojanić je do juče koristio odmor, a onda je došao na posao. On će da radi dokle god nadležni ne donesu suprotnu odluku.

"Za sada nema drugačije odluke i po zakonu taj ljekar i dalje može da obavlja svoju praksu. Naravno da nije u dobrom stanju i sve ga je užasno pogodilo što se desilo. On je van sebe", kaže izvor  iz Loznice.

Naša saznanja potvrdila je i Dragana Vasiljević, portparolka Opšte bolnice u Loznici, koja je samo kratko prokomentarisala da oni postupaju isključivo po zakonu.

"Direktor nema osnova za bilo kakve druga postupanja dok se ne donese pravosnažna odluka. Vidjećemo šta će biti kasnije", kazala je ona.

Podsjetimo, cijela Srbija uprla je prst u dr Bojanića okrivljujući ga za smrt Radenka Nikodinovića (8), dječaka koji je umro od posledica preloma ruke. Navodno, dr Bojanić je djetetu stavio gips na otvoreni prelom ruke.

Sa druge strane, još se čeka obdukcioni nalaz za koji se veruje da će biti gotov do kraja nedjelje, javlja Alo.

 

Tagovi: