Zatvoren ''Zimzograd'' u Banjaluci

Zimzograd je zatvorio svoja vrata u utorak 2. januara 2018. godine, a zatvaranje su obilježili uzsjajnu atmosferu i koncerte Tonija Centinskog i Dženana Lončarevića,koje je organizovao Grad Banja Luka.

Ovogodišnji peti Zimzograd ostaće upamćen po nevjerovatnom interesovanju posjetilaca za Fanta meet up sa regionalnim zvijezdama YouTube-a, kao i odličnom izboru domaćih gurmanskim proizvodima i najboljoj zabavi poslije posla.

„Ove godine smo se potrudili da budemo najbolji do sada i promjenili smo koncepciju muzičkog programa, gdje smo posjetiocima omogućili da uživaju u različitom sadržaju u sklopu After work party, zvijezdama YouTube scene poput Muđe i Ćaleta, Yasserstain, Marije Žeželj, Zvognja, Davora Gerbusa i Jane Dačović, ali i različitim sadržajima našeg zabavnog parka. Obećavamo da ćemo iduće sezone donijeti više sadržaja i privući posjetioce da se vrate u ovaj čarobni grad, Zimzograd“, rekao je Marko Šiniković, portparol Zimzograda.

Zimzograd se održavao od 1.12.2017. do 2.1.2018. godine na tri lokacije, Trg Krajine, ulica Kralja Petra I Karađorđevića i park Petar Kočić, koji je imao preko 60 izlagača i privukao na stotine hiljada posjetilaca. Organizatori navode da su dobili navedeni termin održavanja manifesticije, zbog realizacije 9. januara, Dana Republike, a logistički zadaci zahtjevaju određen broj dana za fizičko uklanjanje kućica sa površine Trga Krajine. Klizalište u parku Petra Kočića ostaje otvoreno do 1. februara 2018. godine, kako bi najmlađi i njihovi roditelji mogli da uživaju tokom zimskog raspusta.

Organizatori Zimzograda agencija MINT i Turistička organizacija Banja Luka, zahvaljuju se svima koji su bili dio ovog malog grada, Zimzograda, te ih pozivaju da uživaju u klizalištu u parku Petar Kočić.

Tagovi: