Uspješan vikend za prnjavorske atletičare

Članovi prnjavorskih atletskih klubova ''Prnjavor'' i ''San'' osvojili su ukupno 13 medalja na proteklom Prvenstvu Republike Srpske i Prvenstvu BiH u krosu održanom u Brčkom.
Atletičarka kluba "Prnjavor" Јelena Gajić u seniorskoj trci na 5.000 metara osvojila je prvo mjesto na Prvenstvu Republike Srpske i Prvenstvu BiH.
Identičan rezultat u trci na 3.000 metara u kategoriji starijih pionira postigao je njen klupski kolega Mirko Cvjetić.
U kategoriji starijih juniora u trci na 5.000 metara Nikola Petrović je bio drugi na Prvenstvu Republike Srpske i treći na Prvenstvu BiH. Sa kros prvenstava sa medaljama vratili su se i Andrej Vasić u kategoriji cicibana koji je osvojio dva treća mjesta i Јovana Radulović u kategoriji cicibanki sa dva druga mjesta.
Atletski klub "Prnjavor" je sa osvojene četiri zlatne i sa po tri srebrne i bronzane medalje drugi najuspješniji klub na ovom takmičenju.
Član Atletskog kluba "San" Aleksandar Đurić u trci dječaka na 3.000 metara osvojio je dvije zlatne medalje, dok je Milenko Milinković na Prvenstvu Republike Srpske u trci starijih juniora na 5.000 metara osvojio bronzu.
Naredni veći nastup prnjavorskih atletičara biće na 19. Međunarodnoj uličnoj trci "Prnjavor 2018" koja će se održati 30. marta.

Tagovi: