Nastavlja se Druga liga: Ljubić gostuje Dubravama

Fudbalska lopta drugoligaškim terenima trebala se zakotrljati još prošlog vikenda, ipak, odlukom Saveza zbog loših vremenskim uslova, start proljećnog dijela pomjeren je za sedam dana.

Proljećni dio počinje za vikend, a ekipa Ljubića će u okviru 16. kola gostovati u Dubravama. U finišu jesenjeg dijela, serijom dobrih rezultata, Ljubić je pobjegao sa začelja tabele, pa će biti zanimljivo vidjeti koliko izabranici Nikole Zeljkovića mogu u proljećnom dijelu. Već na startu Prnjavorčane očekuje teško gostovanje. Iako su Dubrave novajlije u ligi, jesenji dio završili su na 7. poziciji sa omjerom 6 pobjeda, 4 remija i 5 poraza, a ono što ih krasi jesu posebno dobre igre na domaćem terenu.

Čvrsta utakmica viđena je u okviru prvog kola kada su Dubrave gostovale u Prnjavoru. Mrežu su mirovale, a u taktičkom nadmudrivanju nije bilo ni puno izglednih prilika.

Dobre partije u jesenjem dijelu, domaći teren, te pozicija na tabeli Dubravama na pleća stavljaju epitet favorita. Ljubić je pak dobrim partijama u finišu jeseni nagovijestio dobro proljeće, pa bi nedjeljni susret mogao ponuditi neizvjesnu utakmicu, u kojoj su moguća sva tri scenarija.

Utakmica Dubrave – Ljubić igra se u nedjelju sa početkom u 14.00 časova.

(Prnjavor.info)

Tagovi: