U najboljoj prvoaprilskoj šali u regionu učestvovali navijači

Pred majstoricu polufinala ABA lige između Budućnosti i Cedevite, koji su se u ponedjeljak sastali u odlučujućoj borbi za plasman u finale regionalnog nadmetanja, na internetu se pojavio snimak nekoliko navijača gostujuće ekipe kako u Podgorici uzvikuju ''Ovo je Srbija!''.

I, priznajemo, i mi smo požurili da vas o tome obavijestimo, iako je u pitanju bila jedna prvoaprilska šala.

Snimak je na zvaničnoj Fejsbuk stranici objavila radio stanica “Drugačija”, koja je drugog dana aprila obavijestila javnost o sljedećem:

"Proglašavamo prvoaprilsku šalu uspješnom! Hvala kolegama koje su nas prenjele i samim tim podržale našu nebulozu. Hvala i našim 'glumcima' koji su dali minimum prilikom snimanja. Apelujemo na sve vas da pažljivije prihvatate i koristite informacije koje mediji plasiraju", napisali su.

Ulice Podgorice, hrvatska šahovnica, povici, objava kolega iz pomenutog crnogorskog radija, uz riječi “Navijači Cedevite uzvratili Podgoričanima istom mjerom: Ovo je Srbija!” … Djelovalo je kao da je zaista “to – to”, piše Blic.rs.

Video-snimak, lokacija, zvuk, objava jednog medija, a opet – prvoaprilska šala. Najbolja u regionu za prvi dan aprila 2018, sumnje nema.

Tagovi: