Ljubić dočekuje zahuktalu Omarsku

Nakon blijedog izdanja i poraza u subotu u Tesliću od Proletera 2:0, pred fudbalerima prnjavorskog Ljubića niz je utakmica koje će krojiti konačan plasman na tabeli.

Prva u nizu je već sutra, kada će Prnjavorčani u okviru 19. kola na domaćem terenu ugostiti ekipu Omarske, koja ovog proljeća ne zna za poraz. Ako bi se gledao samo proljećni dio oni bi bili lider tabele, s obzirom da su jedina ekipa koja je upisala sva tri trijumfa ovog proljeća. Pored Jedinstva u posljednjem kolu, Omarska je porazila Laktaše i Slobodu iz Novog Grada, pa će pred Ljubićom koji ima imperativ pobjede, biti težak zadatak.

U posljednjem odmjeravanju snaga ova dva rivala, svakoj ekipi pripao je po bod. Omarska je vodila 2:0, Ljubić je do boda stigao u sudijskoj nadoknadi. Gosti će biti oslabljeni neigranjem dvojice fudbalera. Zbog kartona susret će propustiti centarfor Panić, te Nišić.

Konačan ishod susreta teško je prognozirati, jer je svaki od tri konačna moguć. Omarska, reklo bi se u nikad boljoj formi, Ljubić pak igra po sistemu toplo-hladno.

Utakmica se igra u srijedu na stadionu “Siniša Peulić” sa početkom u 16.00 časova, a iz tabora Prnjavorčana pozivaju publiku da dođe i pomogne ekipi da stigne tri boda.

Prnjavor.info

Tagovi: