Jovana Živković pred koncert u Prnjavoru: Nemam tremu, drago mi je što ću pjevati u svom gradu

Na tradicionalnom vaskršnjem koncetru u Prnjavoru, ove godine će nastupiti Lukijan Ivanović, a prije njega publiku će zabavljati Jovana Živković (19), koju je javnost već proglasila našom Marijom Šerifović.

Jovana je studentkinja Akademije umjetnosti u Banjaluci.

Iako mnogo nastupa, kaže kaže da joj je ovo poseban događaj.

"Veoma sam počastvovana što ću pjevati u svom gradu na Vaskršnjem koncertu. Za mene je to velika čast, prvenstveno što su na tim koncertima pjevala velika muzička imema", rekla je Jovana za srpskainfo.com.

Na koncertu nastupa u pratnji kolege Đoleta, koji svira klavir i Denisa, koji svira gitaru.

"Pjevaćemo mnoge hitove poput Marije Šerifović, Dženana Lončarevića ali i mnogih drugih. Aranžmane smo prilagodili našem akustičnom sastavu i nadamo se da će se to našoj publici dopasti", kaže Jovana.

Nakon što su dugi niz godina nastupale domaće zvijezde poput Željka Joksimovića, Tijane Dapčević, Nede Ukrade, Nevernih beba, Riblje Čorbe i mnogogih drugih, Jovana kaže da joj je drago što će baš na toj bini nastupiti i ona.

"Najviše je zaslužan načelnik opštine Darko Tomaš, koji me je pozvao i koji od ranije prati i podržava moj rad", rekla je ova mlada muzičarka.

Jovana nam je otkrila da nema tremu, ali da osjeća veliku dozu odgovornosti.

"Uzbuđena sam zbog svega što me čeka. Jedva čekam da počnem pjevati i nadam se da ću svoju pozitivnu energiju prenijeti i na naše sugrađane. Očekujem da zajedno uživamo u lijepoj muzici", dodaje ona.

Koncert u nedjelju počinje Jovaninim nastupom u 21 čas, a publici će se poslije 22 časa pridružiti banjalučki muzičar Lukijan Ivanović.

Tagovi: