Podsticaji za nekoliko vrsta poljoprivredne proizvodnje

Odjeljenje za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo obavještava poljoprivredne proizvođače sa područja opštine Prnjavor, da su u skladu sa Programom korišćenja sredstava za unapređenje poljoprivredne proizvodnje u 2018. godini planiran novac iz budžeta opštine za nekoliko vrsta podsticaja.

 

Rok za podnošenje zahtjeva za podsticaje u stočarstvu, pčelarstvu, podsticaje za integralnu proizvodnju povrća u zatvorenim prostorima i na otvorenom, podsticaje za integralnu proizvodnju ljekovitog, začinskog i aromatičnog bilja na otvorenom i u zatvorenim prostorima je 30. septembar 2018. godine, za podsticaje razvoja organske proizvodnje, za osposobljavanje degradiranih, zapuštenih, neplodnih i poljoprivrednih zemljišta lošijeg kvaliteta je 1. novembar 2018. godine, a za podsticaje za integralnu voćarsku i vinogradarsku proizvodnju i za vanredne potrebe u poljoprivredi je 15. novembar 2018. godine.

Poljoprivredni proizvođači zahtjeve sa pratećom dokumentacijom mogu podnijeti u šalter sali opštine Prnjavor.

Za sve informacije zainteresovani poljoprivredni proizvođači mogu se obratiti u kancelarije Odjeljenja za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo ili putem kontakt telefona 051/660-860.

Tagovi: