Motokultivator poklon Opštine Poljoprivrednoj školi

Poljoprivrednoj školi u Prnjavoru danas je uručen motokultivator, donacija Opštine.

Učenici poljoprivredne škole u Prnjavoru opremljeniji su za novi motokultivator koji su dobili kao donaciju od opštine Prnjavor. Kažu da će im nova mašina olakšati i unaprijediti izvođenje praktične nastave.

CSŠ „Ivo Andrić“ Prnjavor ima 4 razreda poljoprivrednih tehničara i tri razreda prehrambenih prerađivača koji su usko vezani za poljoprivrednu proizvodnju.

Direktor CSŠ, Mirela Milijaš, naglasila je da je vrijednost donirane freze 1020. KM te izrazila zahvalnost opštini Prnjavor koja je pomogla nekoliko značajnih projekata. „Sada će učenici moći lakše da obrađuju zemlju i dolaze do gotovih, hemijski ne tretiranih, proizvoda koje dostavljaju dječijem vrtiću“, istakla je Milijaš.

Načelnik Darko Tomaš je pohvalio entuzijazam učenika, profesora i rukovodstva škole te istakao da je opština uvijek tu za učenike kada je potrebna podrška kvalitetnim projektima.

Direktorica Milijaš je navela i da je poljoprivredna škola u proteklom periodu kao donaciju dobila dva plastenika od firme „Plastex“ iz Srbca zahvaljući Draženu Marinkoviću koji je pomogao da se ova donacija ostvari.

TV K3

Tagovi: