Planirani radovi na putu Foča - Godijeno

Na dionici magistralnog puta Foča-Godijeno planirano je nasipanje makadamskog dijela i poravnavanje terena u narednih 10 do 15 dana, čime će sva oštećenja i neravnine koje su nastale u zimskom periodu biti sanirane, saopšteno je danas iz Javnog preduzeća ''Putevi Republike Srpske''.

Iz ovog preduzeća, povodom najava stanovnika Godijena da će blokirati magistralni put Foča-Godijeno-Ustiprača, navode da čine maksimalne napore da se ova dionica održava na zadovoljavajućem nivou i bezbjednom za sve učesnike u saobraćaju.

"Želimo naglasiti da se nikada niko iz mjesne zajednice Godijeno nije obraćao Javnom preduzeću `Putevi Republike Srpske` niti našem nadzornom inženjeru na putnoj oblasti broj 10 da ukaže na bilo kakav problem na tom magistralnom putu", navodi se u saopštenju.

Mještani su poziv za blokadu uputuli putem medija "smatrajući da održavanje pomenute dionice nije na zadovoljavajućem nivou".

Dionica magistralnog puta od Foče do Godijena duga je 12 kilometara - devet kilometara je pod asfaltnim zastorom, a tri kilometra koji vode do Godijena su makadamska dionica.

Tagovi: