Detalji tuče braće, u kojoj je jedan izboden nožem

Mještani sela u blizini Osječine gdje se juče dogodilo porodično nasilje kada je Željko N. (42) nožem izbo brata Gorana N. (51) kažu da je policija zbog njihovih svađa intervenisala cijelo ljeto.

Vjerovatno su se i sad pod dejstvom alkohola posvađali, zatim potukli pa je mlađi brat nožem izbo starijeg – kažu žitelji sela, u kom se dogodilo porodično nasilje.

Prema njihovim riječima, braća su cijelo ljeto pravila haos, pa su pripadnici MUP skoro svaki dan dolazili u njihovu kuću.

– Policija nije mogla da živi od njih. Svakodnevno su se tukli, gađali stvarima po kući i bilo je očigledno da će njihov sukob eskalirati u ovako nešto. Nadamo se da će Goran preživjeti i da će se opraviti. Braća žive sama u kući koju im je sagradila država. Svi su im pomogli, jer imaju zdravstvene probleme, pa iz tog razloga ne mogu da rade. Žive od socijalne pomoći – kažu mještani sela.

On kaže i da je njihov treći brat preminuo prije nekoliko godina i da od tada žive sami.

– Brat im je preminuo, sestra se udala, a roditelji su im, takođe, umrli, pa su prepušteni sami sebi. Žive malo udaljeno od ostalih mještana, ali uvijek se čuje da prave neki haos – kaže sagovornik.

Napad se dogodio nešto prije 19 časova.

– Policiju je pozvao brat, koji je osumnjičen za napad, i prijavio da se njegov stariji brat sam izbo nožem. Međutim, kada su policijski službenici stigli na mjesto nesreće, zatekli su užasan i čudan prizor – objašnjava izvor .

Izvor dodaje da je to svima bilo čundo.

– Ubodeni muškarac imao je i razbijenu glavu i modrice po tijelu, pa je svima bilo odmah čudno to. Nakon kraćeg razgovora sa policijom, oni su se otvorili i ispričali istinu. Povrijeđeni brat rekao je da ga je mlađi brat ubo nožem i da ga je udarao štapom po glavi, ali da ne želi da ga tuži i prijavi.

Sagovornik objašnjava da muškarci žive u nepristupačnom dijelu selu i u izuzetno lošim uslovima.

– Policija i Hitna pomoć odmah su krenuli ka mjestu gdje se dogodio napad. Međutim, patrola policije nije mogla da prođe kolima pa su nastavili pješke, dok je Hitna pomoć svojim džipom jedva uspjela da dođe do kuće – priča izvor.

Izvor navodi, da je povrijeđeni prebačen u bolnicu, piše Kurir.

– Muškarac nije imao povrede opasne po život i mirno je sjedio i čekao pomoć. I njegov osumnjičeni brat je mirno čekao, nije pružao otpor. Povrijeđeni je prebačen u bolnicu, gdje mu je pružena adekvatna pomoć.

 

srpskainfo.com

Tagovi: