Feng šui savjeti za poboljšanje seksa

Bez obzira da li vjerujete u feng šui ili ne, ako ste u potrazi za načinima koji mogu poboljšati ili ojačati vaš seksualni život, ovo je prava tehnika za vas.

Pročitajte 5 jednostavnih savjeta za seks u feng šui stilu:

1. Tople boje
Crvena, svijetlo plava, roze ili boja breskve - to su boje koje bi mogle da dominiraju u vašem prostoru. Birajte zabavne i dopadljive obrasce i dezene. U feng šui svijetu, tople boje (crvena posebno) povezane su sa erotskom energijom u svima nama. Koristite ove boje za nove zavjese ili čak nekoliko mirisnih svijeća, što je odlično za početak.

2. Mekan, čist krevet
Ako želite da doživite nevjerovatna iskustva u krevetu, kako feng šui stručnjaci tvrde, vaš krevet mora biti čist, mek, udoban i dobro napravljen. Razmislite o vašem krevetu kao o praznom platnu i osmislite dizajn koji budi pozivne čulnosti u vama.

3. Sandalovina i jasmin
Meka svijetlo će zagrejati sobu i dovoljno je da dodate nekoliko kapi eteričnih ulja poput sandalovine i jasmina koja imaju moć da deblokiraju či energiju i stimulišu tijelo. Eksperimentišite sa raznim kombinacijama eteričnih ulja i pronađite ona koja najbolje prijaju vama i vašem partneru.

4. Crvena olovka, srebrna kutija, 49 dana
Ovaj feng šui ritual je savršen za one koji žele da prizovu seksualnog partnera u svoj život. Zapišite kvalitete koje tražite u vašem krevetu na papiru crvenom olovkom. Postavite taj papir u srebrnoj kutiji i ostavite ga tamo 49 dana. Ova jednostavna ceremonija će pomoći da otvorite svoje srce i donijeće vam ljubav u vaš život. Plus, glatke, meke linije srebrne kutije na komodi su definitivno lijep dekor u vašoj sobi.

5. Slonovi
U ovoj tehnici, slonovi predstavljaju uvod u želje vašeg srca. Investirajte u nekoliko simpatičnih statua ili figurica slonova, čak i zabavan uramljen print može pomoći, piše portal ženski magazin.

Tagovi: