Horoskop za petak, 14. avgust

OVAN
ZDRAVLJE: Zanimljivu igru vodite ovih dana. Ne odustajete od svog cilja bez većih finansijskih teškoća. Imate na umu mnogo toga da rijješite bez veće presije.
LJUBAV: Želite da ostanete sami po svaku cijenu. Ne ustručavate se da kažete zapravo šta mislite. Nadajte se boljim danima.
ZDRAVLJE: Pojačavajte unos vitamina.

BIK
ZDRAVLJE: Imate pravedan stav za sve što vam se dešava na poslovnom planu. Želite da popravite utisak, koji imate u okruženju. Kolege vas podžavaju.
LJUBAV: Isuviše ste u fokusu na poslovni segment i ne želite da gubite vrijeme na polju emocija. Vaš stav je dovoljno otvoreno postavljen da se ne očekuje kolebljivost.
ZDRAVLJE: Bilo bi dobro da se posvetite rekreativnim sportskim aktivnostima.

BLIZANCI
ZDRAVLJE: Danas možete da se pripremate polako za narednne dane i da u tom pravcu donosite bitne odluke. Podrška vam je dovoljno jaka od strane saradnika.
LJUBAV: Požrtvovanost koju osjećate već neko vrijeme od strane partnera vam budi sumnju zbog pojedinih detalja. Forsirate pritajen stav prema jednoj Ribi.
ZDRAVLJE: Unosite kroz hranu dovoljno kalcijuma.

RAK
ZDRAVLJE: Imate zadatak da se osvrnete i pogledate gdje ste imali malo veće greške u svom radu. Pojačana kontrola, može da vam donese malo više novca.
LJUBAV: Ne možete da se otrgnete utisku da je partner dovoljno daleko. Vaše srce govori nešto drugačije. Budite opušteniji i dosljedni svojim obavezama, jer vrijeme teče.
ZDRAVLJE: Pojačan stres.

LAV
ZDRAVLJE: Želite mnogo toga brzo da riješite. Ne postoji nešto trenutno što bi moglo da vas zaustavi u pravcu kojim ste krenuli.
LJUBAV: Niste sami i želite još jednom da se pomirite sa činjenicom da su loše faze na emotivnom segmentu prolazna kategorija.
ZDRAVLJE: Pazite se u saobraćaju.

DJEVICA
ZDRAVLJE: Novca će svakako biti, ali moguće u manjim apoenima. Budite dosljedni svojim obavezama, pa se fokusirajte samo na bitne segmente.
LJUBAV: Pojačana ljubomora od strane jednog Raka ili Bika vas ne interesuje. Imate jak stav i želite da zaboravite neprijatne događaje.
ZDRAVLJE: Digestivni problem.

VAGA
ZDRAVLJE: Ostavljate utisak dosta jake osobe. Nudite odlične ideje za projekat na kome rafite, trenutno. Bilo bi dobro da se oslonite na jednog Jarca, ovaj put.
LJUBAV: Smatrate da vam se neko miješa u vezu i da nije fer za ono za šta vas partner manipuliše. Skloni ste radikalnim mjerama.
ZDRAVLJE: Osjetljiv vam je predio oko grla.

ŠKORPIJA
ZDRAVLJE: Imate jak stav na poslovnom planu. Želite mnogo više za sebe i u tome nate čak i da uživate do neke mjere.
LJUBAV: Ne odustajete od jedne osobe na koju često mislite. Imate dobro razrađenu strategiju kako da osvojite srce ove osobe.
ZDRAVLJE: Solidno.

STRIJELAC
ZDRAVLJE: Pritisak već neko vrijeme ne znate da kanališete, potreban vam je rad na sebi i dovoljno discipline koju nikako da ispoštujete.
LJUBAV: Pojačana tenzija između vas i partnera se nastavlja. Možete biti neprijatno iznenađeni stavom osobe koja vas ne poštuje, dovoljno.
ZDRAVLJE: Bez većih promjena.

JARAC
ZDRAVLJE: Osjećate pobjedu u borbi, koju vodite. Niste sami u svom problemu i možete čak da se udružite za mnogo bolje partije. Saradnja sa jednom Djevicom i Rakom, može biti kvalitetnija nego inače.
LJUBAV: Smatrate da vas je partner povrijedio i da slijedi oproštaj. Na to ćete morati malo da sačekate ovaj put.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.

VODOLIJA
ZDRAVLJE: Od vas se iziskuje mnogo više rada i saradnje sa poslovnim partnerima. Neko smatra da vrijedite mnogo više od trenutne pozicije pa se očekuju i mnogo bolji novčani prilivi.
LJUBAV: Niste od onih koji uporno izlaze itraže svoju polovinu preko prijatelja. Vi ste za neku otvoreniju varijantu idosta opušteniju.
ZDRAVLJE: Pojačan stres.

RIBE
ZDRAVLJE: Snalazite se sa radnim zadacima, koji vas okupiraju već neko vrijeme. Imate stav jednog lidera i ne morate da se dezavuišete onim što ne želite da čujete.
LJUBAV: Smatrate da je uzaludno potrošeno vrijeme na osobu, koja vam ne znači nešto posebno u posljednje vrijeme. Skloni ste raskidu.
ZDRAVLJE: Pojačano lupanje srca.

Tagovi: