Horoskop za ponedjeljak, 26. oktobar

BLIZANCI POLASKANI, DJEVICA SE DRŽI POTOKOLA, STRIJELAC NESIGURAN…

OVAN
POSAO: Moraćete da prihvatite nečiji uticaj i da bolje prilagodite svoj stil u skladu sa zahtjevima koje imaju vaši saradnici.
LJUBAV: Lepršavost u vašem raspoloženju podstiče i vašeg partnera na aktivniju ulogu u kreiranju zajedničkih planova. Uzajamno razumijevanje donosi mnogo radosti.
ZDRAVLJE: Zadovoljavajuće.

BIK
POSAO: Sve se svodi na pravilno opažanje i na dobru reakciju. Uskladite svoje želje i mogućnosti po uhodanom obrascu poslovanja.
LJUBAV: Lakše vam je da svijet oko sebe posmatrate iz pomalo ružičaste perspektive u očekivanju da će se stvari u vašem životu riješiti same po sebi.
ZDRAVLJE: Nervozni ste.

BLIZANCI
POSAO: Od vas se očekuje da učinite više od drugih što vam u određenom smislu laska, ali vas i dodatno iscrpljuje. Nije lako sačuvati individualnost i neke korisne kontakte koje imate među saradnicima.
LJUBAV: Ponekad treba potisnuti osjećanja kako biste jasnije sagledali sve mogućnosti i uvidjeli dobro rješenje.
ZDRAVLJE: Problemi sa kožom.

RAK
POSAO: Vaša analitička narav postaje i važan adut pred saradnicima. Imate dobru moć zapažanja i umijete da procijenite kriterijume koji utiču na krajnji ishod u događajima na poslovnoj sceni.
LJUBAV: Nerazumijevanje u odnosu sa partnerom najviše ilustruje različitost u mišljenju, ipak uvijek postoji način da uskladite svoje želje i mogućnosti.
ZDRAVLJE: Više se rekreirajte.

LAV
POSAO: Vaše ideje ne donose očekivanu reakciju među saradnicima, razmislite o alternativnom rješenju. Važno je da osmislite dobru strategiju kako biste isprobali različite poslovne mogućnosti.
LJUBAV: U trenutku emotivnog zanosa ili oduševljenja, spremni ste da zaboravite na sve drugo što vas dodatno opterećuje. Usmjerite svoju pažnju na blisku osobu.
ZDRAVLJE: Osjećate se dobro.

DJEVICA
POSAO: Stalo vam je da se pridržavate određenog protokola u poslovanju i osjećate dodatnu sigurnost u poznatim situacijama. Međutim, okolnosti na poslovnoj sceni se mijenjaju brže nego što to želite i pretpostavljate.
LJUBAV: Još uvijek niste spremni da se suočite sa nekim emotivnim dilemama koje vas muče. Nesvjesno odlažete trenutak odluke i izjašnjavanja pred bliskom osobom.
ZDRAVLJE: Problemi sa vidom.

VAGA
POSAO: Ispunjeni ste pozitivnom energijom i željom za dokazivanjem. Nemojte dozvoliti da vam promakne dobra poslovna prilika, nalazite se u poziciji da ostvarite dvostruki uspjeh.
LJUBAV: Obratite pažnju na iznenadne susrete. Neko će vas inspirisati na novu emotivnu radost.
ZDRAVLJE: Osjećate se dobro.

ŠKORPIJA
POSAO: Ono sto zamislite u stanju ste lako i da ostvarite. Ponekad treba osluškivati reakciju ili komentare saradnika, jer drugačiji pristup problemu proširuje vaše saznanje.
LJUBAV: U odnosu sa bliskom osobom osjećate zadovoljstvo, učinite sve što je potrebno da spojite lijepo sa korisnim. Uskladite svoje misli i osjećanja kako biste uživali na poseban način.
ZDRAVLJE: Potreban vam je odmor.

STRIJELAC
POSAO: Imate zanimljive ideje i potrebu da ostvarite bolju poslovnu poziciju među saradnicima. Ponekad blic procjena predstavlja značajnu prednost u donošenju novih odluka, oslonite se i na svoje intuitivno opažanje.
LJUBAV: Partner ima povjerenje u vaše sposobnosti i prepušta vam da donosete odluku u zajedničko ime. Ne želite da vas neko previše obavezuje, posebno kada djelujete nesigurno.
ZDRAVLJE: Problemi sa varenjem.

JARAC
POSAO: Pokušavate da promijenite svoj model ponašanja, ali osjećate i potrebu da vas neko podrži u poslovnim vizijama koje imate. Raspoloženje među saradnicima varira, potrebno je da osmislite dobar nastup.
LJUBAV: U emotivnom smislu najbolje je da sve ide u svoje vrijeme, ne možete odmah uticati na partnerovu odluku. Učinite nešto što će ostaviti veliki i poseban utisak na blisku osobu.
ZDRAVLJE: Odlično.

VODOLIJA
POSAO: Priželjkujete bolju poslovnu priliku i znate da nametnete svoje stavove pred saradnicima. Ne zaboravite da istaknuta ili liderska pozicija, zahtijeva dodatnu upornost i veći stepen odgovornosti.
LJUBAV: Lijepo je kada se nalazite u društvu osobe koja ispunjava vaša emotivna očekivanja. Zanos koji osjećate najavljuje novo emotivno zadovoljstvo ili priliku da uživate u nečijoj blizini.
ZDRAVLJE: Mogućnost prehlade.

RIBE
POSAO: Želite da zanemarite neke neugodne situacije, ali uvijek postoji neko ko vas podsjeća ili opominje na listu radnih obaveza. Izbjegavajte dokazivanje pred saradnicima koji koriste drugačije poslovne kriterijume.
LJUBAV: Partner ima bitan uticaj na vaše raspoloženje, posebno kada vas iznenada preplavi osjećaj nesigurnosti ili naglašena sentimentalnost. Sve je ljepše kada to dijelite sa dragom osobom.
ZDRAVLJE: Loša cirkulacija.

Tagovi: