Kandidat SNSD za gradonačelnika Prijedora uređaj za prisluškivanje pronašao na klima uređaju

Kandidat SNSD za gradonačelnika Prijedora Dalibor Pavlović prijavio je policiji da je u svojoj kancelariji pronašao skriven audio uređaj za tonsko snimanje.

Pavlović koji je rukovodilac prijedorske filijale Fonda za zdravstveno osiguranje RS za Srpskainfo je potvrdio da je uređaj za snimanje juče pronašao kancelariji.

– Dok sam hodao kancelarijom ugledao sam uređaj za snimanje na klima uređaju. Odmah sam o svemu obavijestio policiju. Uvjeren sam da postavljanje ovog uređaja nema nikakve veze sa radnicima u Fondu zdravstvenog osiguranja, ali ne znam da li ima veze sa mojom kandidaturom za gradonačelnika – izjavio je Pavlović.

On je dodao da će povodom ovog događaja danas održati pres konferenciju za novinare.

Podsjećamo, iz Policijske uprave Prijedor saopštili su da im je rukovodilac Filijale Fonda zdravstevnog osiguranja u Prijedoru D.P. prijavio krivično djelo neovlašteno prisluškivanje i tonsko snimanje.

– Uz prethodno obavještavanje tužioca Okružnog javnog tužilaštva Prijedor, koji se izjasnio da se radi o krivičnom djelu neovlašteno prisluškivanje i tonsko snimanje, na licu mjesta izvršen je uviđaj, a policijski službenici PU Prijedor, preduzimaju sve mjere i radnje u cilju utvrđivanja okolnosti izvršenog krivičnog djela i pronalaska nepoznatog izvršioca-saopštili su iz PU Prijedor.