Miss Republike Srpske se vratila u Šamac, iz izolacije poručuje: Ostanite u kući

Šamčanka Ivana Ignjatović, aktuelna miss Republike Srpske, zbog pandemije koronavirusa vratila se kući iz Turske, gdje je radila nekoliko modnih i reklamnih kampanja.

- Radila sam u Instanbulu promotivne spotove i fotografije za njihove modne kuće, ali zbog pandemije sam se morala vratiti kući. Odlično se osjećam, nemam nikakve simptome virusa korona, ali moram 14 dana provesti u izolaciji, kaže Ignjatovićeva.

Istanbul je oduševio, priča Ivana, posebno arhitektura i gastronomija. Raduje se ponovnom povratku tamo, nakon što prođe opasnost od koronavirusa.

- Planovi koje imam vezani su uz moju modnu agenciju “ABC models”, prvo ću nastaviti projekte koje sam započela u Turskoj, a nakon toga najvjerovatnije putujem u Indiju, kaže Ivana.

Boravak u samoizolaciji u njenom domu ne pada joj teško, jer je u proteklom periodu radila u bučnom okruženju i stanovala sa više djevojaka.

- Ovo vrijeme ću da iskoristim da vratim svoj duševni mir, ali ću i da čitam, pogledam neki dobar film ili seriju - kaže Ivana i poručuje svima koji su u sličnoj situaciji, da ispoštuju obavezan zdravstveni nadzor i strogu izolaciju, jer tako štite sebe ali i svoje najbliže, posebno starije članove porodice.

M. L.