Namjerno razbio izlog ne bi li ga policija uhapsila i "spasila mu život”

Nesvakidašnja scena odigrala se juče ue Prnjavoru ispred jednog super marketa.

Naime oko 9 časova muškarac srednjih godina došao je ispred super marketa, izašao iz auta i ciglom razbio izlog. Svi zaposleni i kupci su mislili da je u toku pljačka jer se pored izloga nalazi bankomat.

Obezbjeđenje je izašlo da vidi šta se dešava, staklo je bilo po svuda po marketu a čovjek koji je bacio ciglu i razbio izlog je stajao i gledao. Kako saznaje portal Prnjavorinfo.com, svi koji su tu bili u blizini su bili na smrt preplašeni i čekali su šta će dalje da uradi.

Ali na iznenađenje svih prisutnih, on je izvadio pasoš i dao obezbjeđenju i rekao da zovu policiju i da će se on sam prijaviti za počinjeno krivično djelo, što je odmah i uradio.

Dok je policija došla, kako saznajemo taj čovjek je sam otišao u policiju i prijavio se.

Prema izvorima poertala, dotični se žalio da mu se “crne misli motaju po glavi”. Da ga traže mafijaši u Sloveniji, i da želi da odmah bude uhapšen i zatvoren u stanicu, ne bi li se spasio od njih.

Isti je nakon davanje izjave u prostorijama policijske stanice Prnjavor pušten, s tim da mora platiti kaznu za remećenje javnog reda i mira i staklo koje je razbio ciglom.

Prnjavorinfo.com