Ovnovi bezdušni, Bikovi preljubnici, a evo u čemu su Blizanci pravi majstori

Kada je riječ o horoskopskim tumačenjima, u njima najčešće možemo pročitati naše dobre osobine, ali nekad treba istaknuti i loše. Svaki znak ima tendenciju da se ponaša zlobno i okrutno, htjeli to priznati ili ne.

Evo kako se okrutnost pokazuje kod svih 12 znakova zodijaka.

Ovan - Bezdušni prekidi

Ovnovi prekidaju s ljudima ne dopuštajući im da se odbrane i ostavljaju bez objašnjenja. Oni nemaju strpljenja da saslušaju vašu stranu priče nakon što su izgovorili svoje.

Bik - Preljubnici

Oni ne mogu ostati vjerni i kada im se probudi seksualni nagon, oni ga prate. Svoje postupke opravdavaju sebi i očekuju da ih i njihovi partneri prihvate, bez obzira na sve.

Blizanci - Majstori u mazanju očiju

Blizanci će lako izigrati vaše povjerenje i neće se pridržavati obećanja. To proizlazi iz toga što su u sebi odlučili da im je dosta vašeg društva. Možete krvariti pored puta, oni će samo proći pored vas.

Rak - Ne zna da oprašta i da zaboravi

Rakove možete moliti za oproštaj i za najmanje stvari, ali kada jednom odluče da vam neće preći preko nečega, neće se predomisliti. Odbaciće vas i ostaviti da se do kraja života pitate gdje ste pogrešili.

Lav - Impulsivna zloba

Lavovi znaju odjednom, iz čista mira, da vam saspu uvredu u lice. U tome često pretjeraju i znaju biti toliko nasilni da se preplašite za vlastiti život. Lav je najzlobniji znak i uživa u pokazivanju toga.

Djevica - Srčan stav

Suočite se s tim da vas Djevice već mrze. Ako se zamisle nad tim, spremne su da eksplodiraju na vas i za najmanju sitnicu i optuže vas toliko podlo za svakakve stvari da i sami povjerujete u to da ste krivi. Djevice ne tolerišu one koje mrze, a mrze sve.

Vaga - Lažljivci

Vage ne mogu ni dan izdržati bez laganja i spremne su da gledaju nekoga u oči i bez problema govoriti laži samo kako bi izbjegle sukob.

Škorpije - Zapovjednici

Oni žele imati kontrolu nad svim i bezobzirni su. Škorpije vjeruju da su uvijek u pravu, pa kada uđu u vaš život, ne odustaju dok ne počnete da živite onako kako su oni zamislili. Ili vas drže pod kontrolom ili skupo platite cijenu svoje slobode.

Strelac - Neopisiva hladnokrvnost

Niko nije emotivno hladniji od Strelca. Kada vas on izbaci iz života, više ne postojite za njega. On nema strpljenja s ljudima i brzo mu prestaju biti zanimljive nove osobe koje je upoznao.

Jarac - Majstori vrijeđanja

Rijetkost je da se posvađate s Jarcem i da vaša riječ bude zadnja. On će vam napisati sadržajno pismo puno uvreda. Jarčevi obožavaju da koriste riječi kao oružje, a ako budete plakali zbog njegovih riječi, biće presrećan.

Vodolija - Prevarant

Vodolije su prirodno talentovani lažljivci, nemaju savijesti ni kada treba da vas slažu, ukradu vam novac, izigraju vaše emocije i tako dalje, piše Jor tango (YourTango), prenosi Indeks.

Ribe - Narcizam

Ovaj znak ima toliko emotivnog tereta da nema vremena ni strpljenja za tuđi, pa kao prijatelj neće biti baš neki slušalac, ali će željeti da saslušate sve što on ima da kaže. Ribe nikad nikog neće voljeti toliko koliko vole sebe.

Tagovi: