"Plan B FEST" u Banjoj Luci 21. i 22. aprila

Najveće regionalne rokenrol zvijezde nastupiće na banjalučkoj tvrđavi Kastel 21. i 22. aprila na “Plan B FESTU” koji organizuje humanitarna organizacija “Plan B”.

Prvog festivalskog dana nastupiće Bajaga i Instruktori uz specijalnog gosta iz legendarne “Ju grupe” Dragog Jelića, zatim će nastupiti “Riblja čorba” i Dejan Cukić i Spori ritam bend.

Drugo festivalsko veče rezervisano je za premijerni i ekskluzivni zajednički nastup najpoznatijeg violiniste sa ovih prostora Stefana Milenkovića i jednog od najpoznatijih doktora sa ovih prostora, dr Neleta Karajlića pod nazivom “Rock El Clasico”, kao i za “Generaciju 5” i Vlatko Stefanovski trio.

- Ne propustite istinski muzički spektakl koji će uz Srpska open, teniski ATP 250 turnir - najveći sportski događaj u istoriji Republike Srpske, učiniti Banjaluku epicentrom najznačajnijih regionalnih dešavanja. S obzirom na to da se u grad na Vrbasu očekuje dolazak većeg broja posjetilaca, za ulaznicama za “Plan B FEST” već sada vlada veliko interesovanje - saopštili su organizatori.

Ulaznice za prvi “Plan B FEST” po cijeni od 25 KM za jedno festivalsko veče, odnosno 40 KM za obje večeri, dostupne su na prodajnom mjestu na Trgu Krajine u Banjaluci i putem onlajn tiket servisa www.kupikartu.ba  .

Prema riječima organizatora u slučaju loših vremenskih prilika festival se seli u banjalučku sportsku dvoranu Borik.

Tagovi: