Potpisan Sporazum o saradnji FК Ljubić i FК Crvenom zvezda

Sporazum o kome se uvelliko pričalo od danas zvanično postoji. Prnjavorski prvoligaš danas je u u prostorijama Fudbalskog kluba Crvena Zvezda, potpisao Sporazum o sportsko-poslovnoj saradnji između Crvene Zvezde i Fudbalskog kluba Ljubić.

Ovaj Sporazum u mnogome će značiti klubu iz Prnjavora, a posebno omladinskim selekcijama, polaznicima škole fudbala, kao i trenerima.

Sporazum propisuje da treneri Crvene Zvezde svake godine organizuju treninge sa mlađim igračima Ljubića, te da usaglašavaju trenažne aktivnosti omladinskih selekcije Ljubića zajedno sa trenerima iz Prnjavora.

Uz navedeno, Sporazum definiše i međusobno gostovanje selekcija, pa će tako omladinci Crvene Zvezde gostovati u Prnjavoru, a omladinci Ljubića u Beogradu.

“Ovo je nešto što je veoma bitno za naš klub. Ozbiljnost u radu uprave kluba , trenara i svih koji su na bilo koji način u protekle četiri godine, koliko smo u klubu, pomogli klubu polako nam se vraća. Naš rad prepoznali su i u velikoj Crvenoj Zvezdi što nam je veoma drago. Od sada će naši klinci moći trenirati onako kako treniraju omladinci zvezde, naši treneri će imati pomoć št nam je veoma bitno, jer smo i prilikom dolaska u klub kazali da nam je proizvodnja domaćih igrača prvenstveni cilj”, kazao je za naš portal predsjednik kluba Zoran Deket.

Sporazum je značajan i za usavršavanje i napredovanje trenera omladinskih selekcija FК Ljubić, jer im otvara vrata beogradskog kluba, u kojem će moći upijati nova znanja, te usavršavati i podizati kvalitet svog rada na viši nivo.

Potpisivanju Sporazuma u Beogradu, ispred FК Ljubić prisustvovao je šef omladinske Škole Goran Deket, dok je ispred Crvene Zvezde Sporazum potpisao predsjednik kluba Svetozar Mijailović uz prisustvo koordinatora Škole fudbala Vladimira Cvjetičanina.

Sporazum je zaključen na period od četiri godine i prvi je Sporazum kojeg je Ljubić zaključio sa jednim velikim klubom, čime je ispisana još jedna nova stranica istorije kluba, koja otvara vrata bolje i ljepše budućnosti posebno najmlađim članovima ovog kluba.

TV K3

Tagovi: