Uhapšeni Prnjavorčani osumnjičeni za paljenje automobila

Policijski službenici Policijske stanice Prnjavor identifikovali su i priveli B.R. i S.Đ. iz ovog grada zbog sumnje da su počinili krivično djelo oštećenje ili oduzimanje tuđe stvari, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Policija u Prnjavoru u ponedjeljak je dobila prijavu da je u Ulici Miloša Todića zapaljen automobil marke "polo" vlasništvo M.O. iz Prnjavora. Požar su ugasili vatrogasci lokalne Teritorijalne vatrogasne jedinice. Nije bilo povrijeđenih, ali je nastupila značajna materijalna šteta.

- O navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka koji se izjasnio da se radi o gore navedenom krivičom djelu, te da se protiv B.R. i S.Đ. dostavi Izvještaj u redovnoj proceduri - saopštili su u Policijskoj upravi Banjaluka.

Portal MojPrnjavor.info nezvanično saznaje da su privedeni Boris Romanjski i Siniša Đuraš, a kako smo ranije objavili, zapaljeno je vozilo Mehmeda Odobašića, vlasnika prnjavorske kafane „Ograde“.

Od izvora upućenog u istragu, MojPrnjavor.info saznaje da su mladići, nakon verbalne prijetnje Odobašiću, uveče oko 21,30 došli do njegovog automobila, drvetom razbili staklo i na sjedište ubacili krpu, koju su natopili benzinom iz plastične posude i zatim zapalili.

N. Đurić

Povezana vijest: