Promovisana aplikacija za prodaju poljoprivrednih proizvoda

Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske Boris Pašalić prisustvovao je danas u Banjoj Luci promociji prve digitalne aplikacije za prodaju poljoprivrednih proizvoda kreirane u sklopu kampanje “Domaće je bolje”. Pašalić je rekao da je resorno ministarstvo i do sada podržavalo slične projekte i da je uvijek spremno podržati mlade ljude sa dobrim biznis idejama.

Aplikaciju “Tezga” su predstavili predstavnici Asocijacije mladih i studenata “Juvenis” i to je bio prvi projekat realizovan u sklopu kampanje “Domaće je bolje”, saopšteno je iz resornog ministarstva. Predsjednik Asocijacije Savan Vujin objasnio da je motiv za kreiranje ove aplikacije bio da se pomogne malim proizvođačima da lakše dođu do tržišta te da se skrati put proizvoda od proizvođača do potrošača.

Aplikacija je promotivnog karaktera, potpuno je besplatna za korištenje i putem nje je moguće promovisati sve kategorije poljoprivrednih proizvoda – voće, povrće i organske proizvode. Aplikaciju je moguće naći na “google play” trgovini ili preko veb stranice tezga.co.

banjaluka.net