Pronađena bivša pjevačica ET-ija

Dan nakon što je mnoge zabrinula vijest o nestanku bivše pjevačice ET-ja Katarine Rautek Omazić uslijedile su i sretne vijesti.

Televizijska voditeljica Hana Tabaković na društvenim mrežama otkrila je da je potraga za Katarinom sretno završena. 

- Katarina Rautek živa i zdrava i uredno se javlja na mobilni telefon - poručila je Tabaković.

O svemu se oglasila i pjevačica ET-ija.

Ne znam ko je prijavio moj nestanak - rekla je Katarina za portal Danas.hr.

Podsjetimo,  Katarina Rautek Omazić nestala je u srijedu iz bolnice Sveti Duh, a njezin je nestanak prijavljen policiji koja je od srijede intenzivno tragala za pjevačicom.

Njezina fotografija bila je objavljena i na stranici nestali.gov.hr, a nakon što je pronađena ubrzo je i maknuta s iste.

Iz bolnice Sveti Duh potvrđeno je da su upravo oni prijavili Katarinin nestanak, a šta ju je nagnalo na odlazak iz bolnice još uvijek nije poznato. Jesu li okidač bili njezini privatni, porodični problemi ili pak nešto drugo za sada se ne zna.

Odmah nakon što je proglašena nestalom mediji su kontaktirali i muzičkog menadžera Renisa Gržinića koji je bio u nevjerici kada je saznao da je Katarina nestala.

- U šoku sam nisam imao pojma, sad sam iz medija saznao da je nestala, čuli smo se još neki dan, a jučer ili prekjučer vidio sam i njezin propušten poziv, ali zbog gužve nismo na kraju uspjeli stupiti u kontakt. Katarina nam je i sama rekla da posljednjih mjeseci ima zdravstvenih problema i da zbog toga mora odustati od zakazane turneje Flashback na koju E.T. ide s Colonijom i Karmom. Čak nam je i sama savjetovala da pronađemo novu pjevačicu koja će ju zamijeniti, ne znam zbilja što bih vam više rekao...Zaista me zatekla informacija o Katarininom nestanku - rekao je Večernjem listu u srijedu menadžer Renis Gržinić.

Na upit šta ća sada biti s turnejom koja je trebala početi uskoro, odgovorio je kako su odmah nakon što ih je Katarina obavijestila o zdravstvenim problemima dogovorili da na turneju krenu s pjevačicom Meri Andraković, novom članicom E.T.-a jer su puno truda uložili u ovaj projekt i nisu htjeli odustati.

nezavisne.com

Tagovi: