Regionalni sajam privrede, poljoprivrede i turizma 23. i 24. marta u Prnjavoru

Nastavljajući uspješnu organizaciju sa prošlogodišnjeg 9. regionalnog sajma Prnjavor 2019. u organizaciji firme RS Consulting&Trade i opštine Prnjavor i ove godine, a pod pokroviteljstvom Vlade Republike Srpske, 23. i 24. marta u sportskoj hali Sloga očekuje se preko 150 izlagača iz oblasti privrede, poljoprivrede i turizma.

Sajamska manifestacija će okupiti i izlagače iz opštine Prnjavor, ali i iz regiona.

Ovaj događaj na jednom mjestu okupiti brojne domaće i strane privredne subjekte, ekonomske stručnjake, članove regionalnih i nacionalnih privrednih komora, gradonačelnike i gradonačelnike Republike Srpske, Bosne i Hercegovine, zvanične predstavnike prijateljskih gradova, kao i lokalne zvaničnike i strane diplomate – najavili su organizatori.

Sajamski izlagači će imati priliku da posjetiocima predstave svoj asortiman prozivoda i informacije o svom poslovanju, upoznaju posjetioce sa turističkim potencijalima opštine Prnjavor kao i da razmijene kontakte i ideje sa drugim izlagačima iz istih ili sličnih branši.

Očekuje se veliki broj izlagača sa domaćom poljoprivrednom proizvodnjom i zdravim prehrambenim proizvodima, a vanjski prostor hale namijenjen je svim ljubiteljima četvorotočkaša. Prostor će biti preuređen u sajamski – izložbeni prostor namijenjen automobilima. Baš kao i prošle godine, zainteresovani kupci imaće mogućnost testirati nove modele, kao i informisati se o svemu što se tiče kupovine i karakteristika izloženih modela.

Prnjavor 2020. organizuje se uz podršku načelnika opštine Prnjavor, Darka Tomaša, koji izlagačima sa teritorije Prnjavor omogućava sufinansiranje 50% troškova sajamskog štanda. Svih 1.200 m2 sajamskog prostora biće iskorišteno za promociju ne samo domaćih privrednih projekata i poslovanja, već i za međuregionalnu, pa čak i međunarodnu privrednu saradnju – naveli su organizatori.

Dodaju da nezavisno od tipa proizvodnje ili usluga, kao i nezavisno od veličine privrednog subjekta, sajamska priča Prnjavor 2020. jednako je zanimljiva i domaćim i stranim izlagačima, ako je suditi po broju prijava koje pristižu u organizacionu jedinicu sajma od zvanične potvrde sajamskog održavanja.

Tagovi: