Samohranoj majci iz Banjaluke potreban novac za operaciju

Ovo je moj drag prijatelj Danijela Erceg i njoj danas dalji život zavisi od nas. Ona ima 44 godine, samohrana je majka, ima dvoje djece i živi u Banjaluci. Sjajan čovjek. Njoj nedostaje 6.500 KM za operaciju koja bi hitno trebala da se obavi za maksimalno 10 dana.

Napisao je ovo Igor Jondža iz Banjaluke na svojoj Fejsbuk objavi.

– Dragi moji prijatelji, ja sam odlučio da se obratim svima vama koji ste u mogućnosti da pomognete mom prijatelju. Obzirom na njeno stanje ostavljam svoj žiro račun na koji možete donirati vašu pomoć – dodaje te navodi da “pomenuti iznos nije nedostižan, ali je za jednu osobu prevelik.

– Stoga vas molim da mi pomognete koliko možete a ja ću prikupiti značajniji dio ovog iznosa. Broj žiro računa je 571-000-01107627-20 Komercijalna banka AD Banjaluka, ili me kontaktirajte telefonom 066/826-631, ja ću doći po novac. Ukoliko skupimo potrebnu svotu priložiću dokaz o uplati prema klinici, a ako ne ja vam obećavam da ću vam lično vratiti novac – zaključuje on.

Za prijatelje iz susjednih država ili dalekog inostranstva se mogu dogovoriti za plaćanje putem njegovog Fejsbuk profila.

 

DRAGI PRIJATELJI DANAS MENI IGORU JONDŽI TREBA POMOĆ! Ovo je moj drag prijatelj Danijela Erceg i njoj danas dalji život...

Posted by Igor Jondza on Wednesday, June 3, 2020

 

Tagovi: