Stanivuković odgovorio na najave “sankcija” Banjaluci

Novi prvi čovjek Banjaluke, Draško Stanivuković (PDP), biće gradonačelnik bez skupštinske većine.
On je na prijetnje SNSD, da neće moći donositi odluke bez većine u Skupštini odgovorio da će on predlagati ideje dobre za sve.

– Meni ne treba skupštinska većina u tom smislu jer ideje koje ću predlagati nijedan dobronamjeran čovjek u ovom gradu neće moći odbiti. Prema tome mi ćemo moći da funkcionišemo, ja sam u to uvjeren. Ako u koalicionim partnerima bude želje za boljim u Banjaluci funkcionisaćemo ili će oni namjerno istrajati na političkim prepucavanjima – rekao je Stanivuković.

– Naša Gradska uprava biće ekspertska i ne bježim od toga da se neko iz bilo koje stranke može prijavtiti ako je ekspert iz svoje oblasti. Ja pozivam sve odbornike da idemo u tom pravcu i da biramo najbolje među nama. Neću biti neko ko će sam voditi grad – rekao je Stanivuković.

Poručio je da je njegova politika ljubavi pobijedila politiku sile, te naglasio da Banjaluka nije ni PDP-ova, ni SNSD-ova.

– Sve te njihove izjave su opet silovite i sami su poručili da su oni sila koja sve lomi. Postoje ljudi koje ne mogu slomiti i to je Banjaluka jasno rekla. Ovo je dokaz da ljubav i razumijevanje pobjeđuju i pobijediće za dvije godine – rekao je Stanivuković.

 Srpskainfo

Tagovi: