Trebinjci uhapšeni u banjalučkom motelu

Tri lica iz Trebinja su uhapšena, a u pretresima na području Banjaluke pronađeno je i oduzeto oko četiri kilograma opojne droge marihuna u toku operativne akcije kodnog naziva "Viker" koju provode pripadnici MUP-a Srpske.

Načelnik Odjeljenja za odnose sa javnošću MUP-a Republike Srpske Mirna Miljanović izjavila je Srni da policijski službenici Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP-a na području Srpske provode operativnu akciju kodnog naziva "Viker" usmjerenu na razbijanje organizovane kriminalne grupe koja se bavila rasturanjem narkotičkih sredstava.

Akcija je usmjerena na razbijanje organizovane kriminalne grupe koja se bavila rasturanjem narkotičkih sredstava.

"U pretresima u Banjaluci pronađeno i oduzeto oko četiri kilograma opojne droge marihuana, a slobode su lišena tri lica iz Trebinja", istakla je Mirna Miljanović, načelnik Odjeljenja za odnose sa javnošću MUP-a Republike Srpske.

Nezvanično, sumnja se da su osumnjičeni narkotike dovezli iz Trebinja u Banjaluku radi prodaje ali ih je polcija u tome spriječila i pronašla narkotike te uhapsila osumnjičene u apartmanima gdje su iznajmili sobu.