Uspješan vikend prnjavorskih sportskih klubova

Protekli vikend bio je izuzetno bogat sportskim sadržajima. Fudbaleri Ljubića ostvarili su četvrtu jesenju prvenstvenu pobjedu, a rival je bila Budućnost iz Pilice kod Zvornika.

 

Meč je obilježila neizvijesnot i rezultatski preokreti, da bi u drugom poluvremenu, sa dva pogotka Aleksandra Žižka, Ljubić stigao do zasluženog trijumfa.Naš prvoligaš sada ima četiri pobjede i zauzima osmo mjesto na tabeli. Naredno iskušenje Ljubić će imati narednog vikenda u Istočnom Sarajevu.

 

Ekipa Borca iz Šibovske poražena je u Cerovljanima, kod Gradiške, protiv domaćeg Torpeda sa 1:0, dok je Budućnost iz Donjih Galjipovaca izgubila bodove protiv Crvene zemlje u Novoj Vesi, kod Srpca. Rezultat je bio 2:1 za domaćina.

 

Vrijedno ostvarenje predstavlja pobjeda Ženskog fudbalskog kluba Ljubić na prvom predstavljanju u Rogatici, gdje je rezultat bio 3:1 za našeg ligaša.

 

Startovala je nova sezona u Drugoj republičkoj košarkaškoj ligi, a prnjavorski tim “Mladost – Bulldogs” bio je uspješniji od drugog sastava Mladosti iz Mrkonjić Grada.

prnjavorlive.info

Tagovi: