Zvanično počeo sedmi Moto fest Banjaluka

Na banjalučkoj tvrđavi Kastel danas je i zvanično počeo sedmi  Moto fest Banjaluka, koji će u grad na Vrbasu od 30. maja do 1. juna, dovesti na hiljade ljubitelja dvotočkaša iz zemlje, regije, ali i inostranstva.

“Prvi gosti, dragi prijatelji iz Australije, Srbije i Slovenije, stigli su veče prije zvaničnog početka i smjestili se u festivalski kamp koji je lociran ispred zidina tvrđave Kastel“, istakao je to na današnjoj pres-konferenciji Siniša Praštalo, predsjednik MK Stršljen, koji je i organizator ovog događaja.

Kako je naveo, sve je spremno za uspješnu realizaciju još jednog Moto festa, a sve posjetioce očekuje bogat i zanimljiv program.

“Danas u 12 otvoren je Moto sajam, na kojem je ove godine još veći broj izlagača najpoznatijih moto-brendova i moto-opreme. Očekuju nas i dnevne svirke u bikers corneru gdje će tokom tri dana nastupiti 4 fenomenalna benda – Stringsi / Sevdah Rock Connection / Riff Band / Domino Efekt.

Dobre muzike i atmosfere neće nedostajati ni u večernjim satima kada nas tokom tri večeri očekuju nastupi bendova Električni orgazam / Jurica Pađen & Aerodrom / Bombaj Štampa / Mile Kekin / Atheist Rap / Smak+ / Dža ili Bu / Rok Apoteka / Django & Space Cowboys /“, naglasio je Praštalo.

On je posebno istakao bogat i sadržajan program koji sve posjetioce očekuje u subotu, 1. juna, kada će se od 11 do 13 časova održati dječiji Moto fest uz nastup dječijeg hora Vrapčići, te Moto-defile u kojem je najavio učešće nekoliko hiljada bajkera, a posebna novina je i Extreme Day World Tour, jedinstvene egzibicije stunt vozača koje do sada nisu realizovane u BiH.

Za vrijeme ovogodišnjeg Moto festa, biće realizovana humanitarna tombola, za koju su pripremili bogat nagradni fond, a svi prihodi od tombole biće donirani za izgradnju kuće “Predah” u Banjaluci, za privremeno i dugoročno zbrinjavanje djece, mladih i odraslih sa smetnjama u razvoju.  Praštalo je pozvao sve posjetioce Moto festa da pozovu humanitarni broj 1414 i na taj način doniraju 1 KM za podršku ovoj akciji.

Ulaz za sve bajkere je besplatan. Svi oni koji žele da budu dio najbolje moto-zabave u regiji i uživaju u odličnom koncertnom programu u večernjim satima, ulaznice mogu da kupe na ulazu u tvrđavu Kastel. Cijena jednodnevne ulaznice je 15 KM.

banjaluka.net

Tagovi: