Ljubavni horoskop za maj 2019. godine

Kome cvjetaju ruže u ljubavi, ko zakopava ratne sekire, ko se svađa, a ko rastaje tokom najljepšeg proljetnog mjeseca saznajte odmah…

Ukoliko ste u vezi ili braku, mjesec maj će za vas biti predivan period. Na početku mjeseca ćete sa voljenom osobom zakopati ratne sjekire i u ostalim danima ćete maksimalno pažnje posvetiti jedan drugome. To vam izuzetno prija pa samim tim i vaše raspoloženje je bolje i svi u vašoj okolini to primijećuju. Takođe, i komunikacija sa emotivnim partnerom će biti na izuzetnom nivou. Ali nemojte previše da se opustite, jer samo jedna nesuglasica će moći vaš bajkovit odnos da poljulja. Slobodni Ovnovi će svu svoju energiju usmeriti ka druženju, provodu i upoznavanju novih osoba. Takođe, moguće je da ćete stupiti u kontakt sa osobom iz prošlosti sa kojom do sada niste imali dobar odnos, piše “Mogu ja to sama“.

BIK

Bikovi koji su zauzeti će na početku mjeseca imati blage turbulencije u vezi ili braku. Iako je na prvi pogled sve u vašem odnosu sa emotivnim partnerom odlično, vaš subjektivni osjećaj vam pokazuje drugačije. To vas izuzetno zbunjuje i ne znate šta da radite. Većinu vremena provedite sa prijateljima i porodicom, razbistrite misli i onda uradite onako kako osećate. Ali povedite računa, nemojte učiniti nešto zbog čega biste mogli kasnije da se pokajete. Bikovi koji nisu u braku ili vezi će početkom mjeseca ostvariti kontakt sa osobom iz prošlosti, koji će vremenom prerasti u nešto više od prijateljstva. Nemojte da se ustručavate, opustite se i dozvolite sebi da se zaljubite.

BLIZANCI

Zauzete Blizance očekuje jedan dijelimično lijep ali i turbulentan period. Sa voljenom osobom ćete u prvoj polovini mjeseca imati skladan odnos. Odluke ćete donositi zajedničkim pregovaranjem, razumećete se u potpunosti i nećete dolaziti u napete situacije. Međutim, u drugoj polovini mjeseca bi to moglo da se promijeni. Imaćete osjećaj da vaša voljena osoba želi sve sama da riješi i uradi što se vama neće dopasti, te je najbolje da porazgovarate sa njom o tome, iskreno i bez riječi skrivenog značenja. Jedino tako ćete ponovo naći zajednički jezik. Ukoliko ste slobodni, za vas je maj mjesec zabave, druženja i maksimalne fokusiranosti na sebe i svoje želje.

RAK

Zauzeti Rakovi će ovog mjeseca biti promjenljivog raspoloženja što će se odraziti na njihov ljubavni život. Emotivni partner, kao i svi u vašoj blizini će to primetiti. Odnos sa voljenom osobom će biti nestabilan i biće trenutaka kada nećete moći jedno bez drugog, ali i kada je jedna riječ dovoljna da izazove svađu i neslaganje. Obratite pažnju na to šta izgovarate i na koji način komunicirate sa ljudima iz vaše okoline tokom meseca maja, kako se kasnije ne biste kajali. Rakovi koji nisu u braku ili vezi ponovo će stupiti u kontakt sa bivšim partnerom, ali će njihova pažnja biti usmjerena ka prijateljima i porodici.

LAV
Prvi dio maja će vama i vašoj voljenoj osobi donijeti nesuglasice i turbulencije. Iako ste svjesni da konkretni razlog za svađu ne postoji, i dalje ne uspevate da zakopate ratne sekire. Biće dana kada će vaš emotivni partner potencirati sukob zbog ljubomore i nesigurnosti i to će vam izuzetno smetati jer znate da nema osnovu za takvo ponašanje. Najbolje je da otvoreno i iskreno porazgovarate sa njim kako bi riješili ova neslaganja. Slobodni Lavovi se mogu opasno i strastveno zaljubiti samo ako se prepuste svojim osjećanjima.

DJEVICA
Djevice koje su u braku ili vezi će u ovom periodu biti maksimalno fokusirani na rešavanje svih ljubavnih problema, kako bi u potpunosti uživali sa partnerom. Vaša veza nije turbulentna, ali postoje neke sitnice koje utiču na nju. Dugi razgovori, konstantna preispitivanja i nalaženje rješenja je ono što će vašu vezu znatno poboljšati i ojačati. Sve ovo ćete uraditi u dogovoru sa voljenom osobom i zajedničkim snagama ćete vezu podići na viši nivo. Slobodne Djevice će ove dobiti poziv od osobe iz prošlosti koja će ih ponovo zainteresovati.

VAGA

U maju će svim zauzetim pripadnicima ovog znaka najviše prijati vrijeme koje provedu u društvu voljene osobe. Iako biste u nekim trenucima pobjegli glavom bez obzira od emotivnog partnera jer ne možete da podnesete neke oblike njegovog ponašanja, sa druge strane su upravo te sitnice koje vas privlače. Hemija između vas je izuzetno jaka, strasti vam ne manja te i veza vam je izuzetno burna i zanimljiva. Vage koje nisu u braku ili vezi će upoznati novu osobu iz poslovnog segmenta koja će ih veoma zainteresovati. Međutim, bićete skeptični i nećete dopustiti lako da vam se uvuče pod kožu.

ŠKORPIJA
Škorpije koje su u braku ili vezi u petom mjesecu očekuje mnogo velikih i krucijalnih promena. Imaćete nesuglasice sa voljenom osobom, ali će sve to biti posljedica nerazumijevanja i loše komunikacije. Vi ćete imati utisak kao da vaš partner sve radi protiv vaše volje i to vas dovodi do ludila. Vaša tvrdoglavost je ta koja izaziva tenziju, ali krivicu prebacujete na emotivnog partnera. Ako njega pitate, vi ste ti koji pokrećete raspravu. Smirite strasti i porazgovarajte o svemu. Slobodne Škorpije će u maju biti statični i bezvoljni, ali će zahvaljujući prijateljima češće izlaziti.

STRIJELAC
U petom mjesecu će kod Strijelčeva vladati dobro raspoloženje, čime će i svog emotivnog partnera oboriti s nogu. Bićete veoma harizmatični, kreativni, druželjubivi i pozitivni i kao takvi ćete uvijek stvarati osmeh na licu vaše voljene osobe. Mnogo vremena ćete provoditi zajedno, uživaćete u svakom trenutku i to će vam neizmjerno prijati. Međutim, postoji i jedan problem. Divnim raspoloženjem i fantastičnom harizmom ćete privući i druge osobe, što vašem partneru neće prijati. Slobodni Strijelčevi će se okrenuti flertovanju i upoznavanju novih osoba.

JARAC

Odnos Jarčeva sa voljenom osobom je u ovom periodu savršen i nevjerovatan. Izgledate zaljubljeno do ušiju, sretno i ispunjeno, a upravo tako se i osećate. Uživate u svakom trenutku koji provedete sa partnerom i ne skidate osmijeh sa lica. Zadovoljni ste kako vaša veza ili brak napreduju i ulažete sve kapacitete da tako i ostane. Zračite pozitivnom energijom koja je veoma zarazna pa i drugi primijećuju koliko vam je lijepo. Dugo ste sanjali o ovakvoj vezi i sada je konačno živite. Jarčevi koji nisu u braku ili vezi će u svoj život privući nove veoma zanimljive ljude.

VODOLIJA
Vodolije koje su zauzete će imati veoma čudan odnos sa voljenom osobom. Vaše ponašanje prema partneru i konstantne provokacije bi mogle biti okidač za ozbiljne rasprave i svađe, te nemojte previše da potencirate ka tome. Iako je vaša voljena osoba veoma tolerantna i to vam ne uzima za zlo, možda i njemu dođe ‘žuta minuta’ što bi se moglo loše završiti. Slobodni pripadnici ovog znaka u mjesecu maju neće imati velike preokrete na polju ljubavi.

RIBE
Ribe koje su u vezi ili braku će pokušati da sve neprijatnosti u partnerskom odnosu svedu na minimum. Potrudite se da rasprave, svađe, sukobe i tenziju što više izbjegavate. U drugoj polovini mjeseca, vaša komunikacija će se znatno poboljšati, ali nemojte da vas to prevari, vaš odnos će i dalje ostati klimav. Više vremena provedete sa voljenom osobom i na taj način poboljšate vašu vezu ili brak. Slobodne Ribe će u maju imati novu šansu za ulazak u emotivnu vezu, međutim to se neće desiti jer sve što njih zanima jesu provod i druženje.

Tagovi: