Monitoring posjeta predstavnika Švajcarske agencije za razvoj i saradnju

U Prnjavoru je danas  u okviru MEG projekta održan sastanak  predstavnika  Švajcarske agencije za razvoj i saradnju  sa načelnikom opštine, koordinatorom MEG projekta i članovima opštinskog Tima za implementaciju.

O iskustvu lokalne uprave u dosadašnjoj realizaciji  MEG projekta, sa predstavnicima opštine Prnjavor razgovarali su Dimka Stančev Skie, viša savjetnica za socijalnu inkluziju i upravu i Srećko Bajić, viši programski službenik za saradnju u Švajcarskoj ambasadi.

Načelnik opštine  Prnjavor, Darko Tomaš iskazao je ovom prilikom interes za nastavak projekta,  što će doprinijeti daljem unaprijeđenju rada uprave, pružanju usluga građanima i podršci privrednom sektoru.

U okviru svoje radne posjete, predstavnici donatora i UNDP-a, obišli su projekte koji su u proteklom periodu finansirani sredstvima opštine Prnjavor i Švajcarske agencije za razvoj i saradnju, i to  infrastrukturni projekat – rekonstrukciju ulice Vida Nježića, kao i korisnika  Programa podsticaja za zapošljavanje u privredi, Ružičić Darka iz Gornjih Palačkovaca.

Opština Prnjavor