Ljubić domaćin Ozrenu

U okviru 26. kola Druge lige Republike Srpske Ljubić će u nedelju na domaćem terenu ugostiti ekipu Ozrena iz Petrova.

Ljubić je vezao pet utakmica bez poraza, potom dva uzastopna poraza. Ovog proljeća Ljubić nema poraza na domaćem terenu, a pravo na kiks ne smije ni imati. U Drugoj ligi, prvak je riješen, jedan putnik u niži rang takođe je poznat, ostaje još da se vidi, ukoliko bude ispadala i druga ekipa, koja će to biti. Ovo kolo nudi nekoliko zanimljivih susreta, u kojima će ekipe iz donjeg doma, u međusobnim okršajima odlučiti svoju sudbinu. Ljubić trenutno nije ugrožen, ali nije teoretski ni osigurao opstanak. Kiks na domaćem terenu zakomplikovao bi situaciju, pobjeda bi bila garancija mirnog ulaska u završnicu šampionata.

Prnjavorčani imaju 30 bodova na svom kontu, dok ekipa Ozrena ima 28. U njihovom posljednjem odmjeravanju snaga Ljubić je tada na iznenađenje mnogih trijumfovao na Ozrenu 3:1. Ekipa iz Petrova u Prnjavor stiže na krilima domaće pobjege nad Jedinstvom, a Ljubić se, kao što je ranije navedeno, nalazi u mini krizi.

Domaći će biti oslabljeni neigranjem Simića i Todorića, koji susret propuštaju zbog kartona, a raduje povratak na teren kapitena Segića. Kod gostiju u sastavu neće biti pouzdanog čuvara mreže Ćukovića.

Utakmica Ljubić - Ozren igra se u nedjelju, na stadionu “Siniša Peulić” sa početkom u 17.00 časova, a pravdu će dijeliti Aleksandar Railić.

FK Ljubić Prnjavor