Ljubić remijem spustio zavjesu na drugoligašku sezonu

Remijem protiv Dubrava, Ljubić je započeo sezonu, remijem protiv BSK spustio je zavjesu.

U utakmici u kojoj su obje ekipe jurišale na pobjedu, BSK zbog opstanka, Ljubić zbog prestiža, po bod je otišao na svaku stranu. Susret je obilovao ponajviše rovovoskom borbom na sredini terena, u prvih 45 minuta domaći su za nijansu bili bolji, ali su mreže ostale netaknute. Samo što je počelo drugo poluvrijeme Ljubić je poveo. Kapiten domaćih Segić nakon dubinskog pasa, izlazi sam jedan na jedan sa golmanom BSK-a, te rutinski trese mrežu za 1:0.

Nakon vođstva domaćih, gosti su preuzeli blagu terensku inicijativu, a Ljubić je u nekoliko navrata prijetio brzim kontra napadima. Najbolju šansu imao je Vasić, ali je odbranio golman gostiju. U 65. minuti gosti su izjednačili, u kaznenom prostoru Ljubića, Petrović igra rukom, a arbitar Railić pokazuje na bijelu tačku. Siguran realizator bio je Damjanović koji poravnava na 1:1.

Do kraja susreta uglavnom se igralo na sredini terena, mrežu su mirovale pa je svaka ekipa osvojila po bod. Ljubić je u konačnici sa 38 bodova šampionat završio 9. dok su Banjalučani sa 31. ostali ispod crte.

(Prnjavor.info)