Sjednica skupštine opštine Prnjavor zakazana za 10. jul

 18. sjednica Skupštine opštine Prnjavor biće održana 10. jula od devet časova.

Na dnevnom redu sjednice je aktuelni čas, te odluke, rješenja i zaključci imovinsko-pravne službe, kao i prijedlog Odluke o dopuni Statuta opštine Prnjavor.

Odbornici će razmatrati i Odluku o usvajanju Plana implementacije i indukovanog finansijskog okvira za period 2018-2020. godina, kao i prijedlog revidirane Strategije razvoja opštine Prnjavor za period 2018 - 2020. godina. 

Pored toga, na dnevnom redu je i prijedlog Odluke o izmjeni Odluke o grobljima i pogrebnoj djelatnosti, prijedlog Odluke o utvrđivanju naziva ulice doktora Slavka Šuška i prijedlog Odluke o poništavanju i ponovnom raspisivanju Javnog konkursa za izbor i imenovanje članova Odbora za žalbe opštine Prnjavor.

Jedne od tačaka su i prijedlog Odluke o dopunama Odluke o utvrđivanju prijedloga broja i prostornog rasporeda osnovnih škola sa školskim upisnim područjima na području opštine Prnjavor i  prijedlog Odluke o pristupanju izradi izmjene dijela Regulacionog plana „U zoni uticaja Magistralnog puta M-16.1 dionica Klašnice - Derventa, teritorija opštine Prnjavor“.

na ovoj sjednici biće riječi i o prijedlogu rješenja o imenovanju Savjeta za ukupno praćenje izrade izmjene dijela regulacionog plana „Istok 2, Istok 3 i Jug 1“ (izmjena), izvještaju o poslovanju JU Muzička škola „Konstantin Babić“ Prnjavor u 2017. godini i izvještaju o izvršenoj radionici na temu „Organizacija obavljanja vodnih usluga na nivou jedinica lokalne samouprave.

D. M. L.