Mislite na sebe: Ovo su dvije velike greške u vezi zbog kojih niste srećni

Čak i najsnažniji koji uvijek drže do sebe i svojih potreba prave greške kada je ljubav u pitanju. U nastavku pogledajte koje su se dvije greške barem jednom potkrale svakom od nas…

Problem ne može da se riješi, a vi ste i dalje nesrećni, onda je bolje prekinuti vezu nego ostati u njoj.

Prelazite preko partnerovih prestupa koji vas čine duboko nesrećnim

Neki postupci jednostavno ne mogu da se oproste. Postoje parovi koji mogu da pređu preko preljube ili uvrede i ponovno da steknu povjerenje, ali to se događa samo kada druga strana koja je kriva za ove prestupe iskreno žali zbog njih i promijeni svoje ponašanje na bolje.

Bez toga nema oproštaja i povjerenja. Ako ste svom partneru objasnili što vas je duboko povrijedio, ali on to i dalje radi, prelazak preko toga neće vas učiniti srećnijima.

Psiholozi upozoravaju da ignorisanje problema dugoročno šteti vezi ili braku i ponekad je bolje pošteno se posvađati nego ćutati o tome što vas muči.

Ako problem ne može da se riješi, a vi ste i dalje nesrećni, onda je bolje prekinuti vezu nego ostati u njoj.

Zanemarujete svoje potrebe na račun partnerovih

Kako biste uspostavili zdrav odnos, ne samo ljubavni nego i prijateljski, sebi morate da budete na prvom mjestu. Žene često imaju potrebu da maksimalno ugode svom partneru u svim aspektima zajedničkog života i istovremeno da zanijeme svoje potrebe.

Uvijek se prilagođavate njegovom rasporedu, kuvate samo ono što on želi, u najintimnijim trenucima važno vam je da on bude zadovoljen, a vi svojevoljno igrate sporednu ulogu.

Sve su ovo situacije u kojima ne mislite na sebe, a trebali biste. Zapamtite da je temelj svake veze kompromis i jednakost, a vi ste jednako važni kao i vaš partner.

Tagovi: