Na memorijalu „Siniša Peulić“ gostuju Borac i Željezničar

Fudbalski klub Ljubić organizovaće za vikend, 15. i 16. septembra, drugi memorijalni turnir „Siniša Peulić“, koji se igra u znak sjećanja na bivšeg igrača koji je život izgubio u posljednjem ratu.

Takmičiće se mlade ekipe raspoređene u četiri generacije – 2007, 2008, 2009. i 2010. godište. Učešće je do sada potvrdilo preko 50 ekipa, tako da će se na turniru okupiti više od 800 mladih fudbalera.

Uprava kluba, na čelu sa Zoranom Deketom, potrudila se da organizacija bude na vrhunskom nivou, a generalni sponzor je za sve pobjedničke ekipe obezbijedio nagradu u vidu sportske opreme vrijednosti po 1.000 konvertibilnih maraka, odnosno 4.000 KM ukupno.

– Želimo da iz Prnjavora pošaljemo pozitivnu sliku u cijeli region i šire, a ponosni smo što će ovaj turnir biti prava manifestacija mladosti i sporta. Učešće su potvrdili najbolji domaći klubovi poput banjalučkog Borca i sarajevskog Željezničara. Svi su dobrodošli u Prnjavor i potrudićemo se da boravak u našem gradu dugo nose u sjećanju – istakao je prvi čovjek kluba Zoran Deket, koji je bivši fudbaler Ljubića i banjalučkog Borca.