Dnevni horoskop: Blizancima brak na vidiku, Vodoliji raskid

Šta su vam za danas spremile zvijezde?

OVAN

Prilično ste nezainteresovani za bavljenje poslovnim aktivnostima tokom današnjeg dana. Malo ste se ulijenjili. Ukoliko vam se dopada neka zauzeta osoba, nije preporučljivo da ulazite u takvu vezu. Podložni ste infekcijama.

BIK

Ukoliko želite da ostvarite napredak na poslovnom planu, važno je da poradite na boljoj organizaciji. Oduševljeni ste situacijom koja vam se ukazala na ljubavnom planu. Mogući problemi sa varenjem.

BLIZANCI

Okolnosti vam maksimalno idu u prilog tokom današnjeg dana, pa svi poslovi teku bez problema. Uskoro ćete voljenoj osobi predložiti da razmisli na temu braka ili zajedničkog života. Prijaće vam neki vid rekreacije.

RAK

Iskoristite važne podatke koje ste dobili kako biste mogli da napravite bolju situaciju na poslovnom polju. Očekuje vas susret sa osobom koja vam se dopada. Osvojićete je vašom nježnošću. Odlično ste raspoloženi!

LAV

Dajte sebi priliku da se malo odmorite od posla. Tokom današnjeg dana vas ne očekuju nove promjene. Zadovoljni ste svojim brakom. Možete da se nadate lijepoj budućnosti. Pazite na svoje srce i krvne sudove.

DJEVICA

Konačno ćete moći da završite neke poslove koji su se odugovlačili u prethodnom periodu. Otvoreno pokazujete svoje interesovanje, a vaša simpatija to prihvata na pozitivan način. Odično se osjećate danas!

VAGA

Bićete zadovoljni stanjem koje vas očekuje na ovom polju. Najvažnije vam je da ste sigurnu i bezbijedni. Spremni ste za nova dešavanja i poznanstva ali današnji dan vam nažalost nije povoljan. Problemi sa zubima.

ŠKORPIJA

Nema razloga da preuveličavate neke probleme. Najvažnije je da svemu oko sebe pristupite sa dovoljno smirenosti. Sujeta i ljubomora mogu da budu prenaglašeni danas vezi sa partnerom. Nizak pritisak.

STRIJELAC

Sada ste oslobođeni mnogih problema pa se samim tim mnogo bolje osjećate u poslovnom okrženju. Vi ćete biti pokretač promjena u odnosu sa voljenom osobom. Oboje želite izlazak iz rutine. Moguća je glavobolja.

JARAC

Očekuje vas povoljna faza, pa možete da se nadate da ćete ostvariti važne korake na ovom polju. Moguće je da ćete biti iznenađeni partnerovom reakcijom na neki vaš prijedlog. Dan nije povoljan za ljubav. Prijala bi vam meditacija.

VODOLIJA

Moguće je da u poslovnom okruženju dolazi do manjih nesporazuma. Povedite računa o odnosu sa saradnicima. Lako bi moglo da dođe do prekida veze ako budete bili skloni impulsivnim reakcijama. Problemi sa stomakom.

RIBE

Izbjegavajte odlazak na putovanja tokom današnjeg dana jer bi moglo da dođe do komplikacija. U svom bliskom okruženju upoznajete osobu sa kojom ćete u budućnosti ostvariti zanimljiv odnos. Sinusi su vam osjetljivi.

Tagovi: