Prnjavor: Planovi za vraćanje moto trke

Čestitike članovima Moto kluba “Prnjavor 07” na izuzetnoj organizaciji moto susreta, te uspješnom radu i ostvarenoj saradnji posebno u organizovanju humanitarnih akcija uputio je načelnik opštine Prnjavor, istučići da prnjavorska motorijada prerasta u brend ovog grada.

- Posebno želim da pohvalim njihove aktivnosti humanitarnog karaktera, koji traju tokom cijele godine - rekao je Darko Tomaš, načelnik opštine Prnjavor.

Prnjavor ima dugu tradiciju motora i moto zbivanja. U bivšoj državi u Prnjavoru se održavala moto trka koja je bila poznata i na kojoj su učešće uzeli sva poznatija imena. O vraćanju u nekadašnja vremena bilo je riječi i na današnjem sastanku između članova Moto kluba i načelnika opštine.

- To je jedan mali iskorak za sljedeću godinu. Nekada u Prnjavoru su vožene moto trke. Naravno, ti ljudi neće voziti ponovo trke, voziće samo revijalni dio. Sa druge strane učesnici će se sigurno odazvati, jer mnogo žele da ponovo voze ulicom kestenova - rekao je Boro Mijić, potpredsjednik Moto kluba “Prnjavor 07”.

Načelnik opštine istakao je da će opština pružiti organizacionu podršku kako bi se moto trka ponovo vratila na ulice Prnjavora. U ime Moto kluba “Prnjavor 07” članovi su načelniku uručili zahvalnicu za nesebičnu podršku i pomoć. Prnjavorski moto klub trenutno broji 38 članova, među njima i načelnik opštine, koji je od prethodne godine počasni član, prenosi  TV K3.