Druga liga: Ljubić sutra dočekuje Slogu iz Trna

U okviru 10. kola Druge lige RS fudbaleri prnjavorskog Ljubića u nedjelju će ugostiti Slogu iz Trna.

Nakon poraza u prošlom kolu u Srpcu, Prnjavorčani su se trijumfom u Kupu vratili na pobjednički kolosijek. Na pobjedničkom kolosijeku ne nalazi se ekipa Sloge ove sezone, koja je trenutno na pretposljednjem mjestu na tabeli sa svega četiri osvojena boda. Ako se uzme u obzir da će Ljubić u nedjelju bitno vidno oslabljen neigranjem tri standardna prvotimca, koji će pauzirati zbog kartona, te da je Sloga tradicionalno neugodan protivnik, za očekivati je sve, samo ne laganu utakmicu za izabranike Nikole Zeljkovića. Proteklih dana u medijima se pojavila infomacija kako se Sloga nalazi u teškoj situaciji, te da im prijeti gašenje. „Ranjena zvijer“ itekako zna biti opasna, pa će Prnjavorčani, žele li doći do nova tri boda, iz sebe morati izvući svoj maksimum.

Sloga u Prnjavor dolazi nakon debakla na domaćem terenu od Jedinstva (6:1), a uz to, zbog kartona će biti lišeni pomoći Savića i Tepića. Kod Ljubića će van stroja biti kartonirani Segić, Grahovac i Radaković.

U posljednjem odmjeravanju snaga ova rivala, Ljubić je kao domaćin slavio 2:1, a istorijat međusobnih susreta ukazuje da su pobjede domaćina najčešći ishodi u sudaru ova dva rivala.

Pravdu na meču dijeliće arbitar iz Doboja Zoran Tripunović, a on se igra u nedjelju na stadionu „Siniša Peulić“ sa početkom u 15.00 časova, piše Prnjavorski.info.

Tagovi: