Prnjavor: Kestenijada u vrtiću “Naša radost”

Mališani dječijeg vrtića “Naša radost” Prnjavoru danas su svoje jesenje svečanosti upotpunili  Kestenijadom koja već prelazi u tradiciju ove ustanove.

- Kestenijada je zamišljena da na taj dan uživamo u druženju sa našim mališanima koji su polaznici vrtića i sa njihovim roditeljima. Mališani su se ove sedmice vrijedno pripremali za Kestenijadu sa svojim vaspitačicama - rekla je pedagog Ljubica Božunović, prenosi Prnjavorlive.

Djeca su za ovu priliku Izradili  maske koje imaju jesenji karakter i naučili nove pjesmice koje su danas recitovali i pjevali roditeljima. Sve je bilo u duhu igre, plesa, muzike, druženja.

- Na ovaj način želim da otvorima vrata našeg vrtića i da roditeljima pokažem na koji način se radi sa djecom ali i sam trud, rad i zalaganje mališana koji vrijedno svaki dan uče i igraju se u vrtiću. Ponosni smo na naše mališane koji su veoma ozbiljno shvatili ovo druženje te su se kao veliki pripremali -  kazala je Božunović i dodala da u ovo druženje uključuju i rad najmlađih, odnosno jaslica, koji su pokazali da znaju sve ono što i veliki drugari rade.

Tagovi: