"Princeza i zmaj" i "Južni vetar" u utorak pred publikom u Prnjavoru

Sinhronizovani film "Princeza i zmaj" prikazaće  se  u Domu kulture, 04.12.2018.(utorak) u 9:30 časova.
 

Ulaz se plaća 3,00 KM.

SADRŽAJ FILMA:
Na proslavi svog sedmog rođendana mala princeza Sofija luta kroz tajne odaje dvorca i pronalazi čarobnu knjigu koja je vodi u čudesnu zemlju. U tom svetu punom zmajeva, živopisnih stvorenja i gnoma, Sofija započinje svoju uzbudljivu pustolovinu da nađe ogledalo kojim može da se poveže sa svojim prijateljima u dalekoj zemlji. U toj avanturi saznaje da i u njenom dvorcu postoji tajno ogledalo pomoću kojeg može da se poveže sa svojom majkom koja je napustila kralja Alistera dok je ona bila još beba. Vraća se kući sa svojim najboljim prijateljem zmajem i saznaje da je ogledalo sakrio pokvareni savjetnik kralja Alistera. Sofija i Zmaj zajedno kreću u potragu za čarobnim ogledalom, pronalaze majku i protjeraju zlog savjetnika sa dvora.

Zbog velikog interesovanja mnogobrojnih gledalaca koji nisu uspjeli odgledati film  JUŽNI VETAR dogovoren je novi termin prikazivanja, u utorak, 04. decembra  od 18:00 i 20:30 časova.

Zainteresovani će moći kupiti ulaznice 03. i 04.12. u vremenu od 8:00 do 20:30 časova na blagajni Doma kulture, prenosi Prnjavorinfo.

Pored Miloša Bikovića, u ovom krimi trileru igraju Miodrag Radonjić, Dragan Bjelogrlić i pokojni Nebojša Glogovac.

U domaćem filmu, “Južni vetar”, zabrinuti lik kog tumači Miograd Radonjić, kaže “Neko nas je pevao, znaš ko?” glavnom heroju koga igra Miloš Biković. Dok repetira pištolj koji stavlja iza leđa kratko ošišani, tetovirani Biković mu odgovara “Ne znam, ali znam odakle da počnem.”

Krimi film “Južni vetar”, koji priča priču o beogradskim mangupima, brzoj vožnji i potrazi za boljim životom.

Reditelj i jedan od scenarista filma, Miloš Avramović – kome je ovo drugi film koji režira, nakon “Krojačeve tajne” iz 2006 – rekao je da je film nastao iz potrebe da mlađim generacijama prenese sve što je doživeo i proživeo devedesetih na ulicama Beograda, “okružen ekstremnim nasiljem i siromaštvom, u svetu bez heroja”.

Glavnu ulogu, vozača, ima Miloš Biković, njegovog najboljeg ortaka glumi Miodrag Radonjić, a u filmu će se pojaviti i poznati glumci starije generacije, od Dragana Bjelogrlića, preko Srđana Todorovića i Aleksandra Berčeka do pokojnog Nebojše Glogovca.