Dejan Stanković prvo pojačanje Sloge za novu sezonu

Agilna uprava kluba Sloga vrijedno radi kako bi seniorska ekipa spremno dočekala početak nove sezone u Drugoj ligi Republike Srpske. Cilj je jasan, a to je borba za šampionsku titulu Druge lige i plasman u prvoligaško društvo.

Prvo pojačanje za novu sezonu je Dejan Stanković. Dejan je rođen 06.06.2003.godine u Derventi, gdje je i počeo prve rukometne korake. Sa RK Derventa osvojio je Prvu ligu Republike Srpske u sezoni 2019/20. Sa samo 17 godina nastupao je u Premijer ligi Bosne i Hercegovine, gdje bio najmađi strijelac svoje ekipe. Prošlu polusezonu prešao je u RK „Srbac“ gdje je odigrao par odličnih utakmica, ali zbog situacije sa korona virusom sezona je prekinuta. Dejan igra na poziciji organizatora igre, a odlično može pokriti i pozicije lijevog beka kao i lijevog krila.

 „Imao sam još par ponuda, ali za Prnjavor sam se odlučio jer imaju jasnu ambiciju u novoj sezoni. Doveli su doborg trenera i imaju konstantne treninge. Klub odlično radi sa omladinskim selekcijama i mislim da će Sloga biti jedno osvježenje na rukometnoj mapi Republike Srpske“ – izjavio je Dejan za klupsku stranicu.

RK Sloga Prnjavor

Tagovi: