Dnevni horoskop: Bik srećan, Vaga nervozna, Vodolija usamljena

OVAN

 

Lekcije koje ste naučili u prethodnom periodu konačno ćete moći da primijenite i da naiđete na razumijevanje i podršku. Osjećaćete se tijesno u svojoj koži, partner vam može biti i dosadan, a želja za upoznavanjem novih ljudi je naglašena. Potrebno vam je više sna.

 

BIK

Nagrada i napredak su sasvim izvjesni kao i konačno rješenje nekog problema koji datira od ranije, sa kojim se već duže vrijeme mučite. Možete ući lako u kratkotrajnu vezu, ali isto tako je i lako prekinuti. Opustite se sa dragim ljudima.

 

BLIZANCI

 

Taman kada ste pomislili da rješenja možda i neće biti i da se uzalud toliko trudite, ono stiže. Osjećaj ce biti sjajan. Družite se sto više, upoznajući druge bolje ćete razumjeti sebe. Nemojte se sputavati. Problemi sa sinusima.

 

RAK

 

Držite se ustaljenog ritma i posla koji znate da radite, jer tu sada leži mogućnost napretka konačno, povećanja društvenog položaja kao i povećanja prihoda. Slobodnim Rakovima smiješi se ljubav sa osobom koju mogu upoznati preko posla, ili nekog obrazovanja. Problemi sa cirkulacijom.

 

LAV

 

Današnji dan donosi mogućnost sukoba sa pretpostavljenima zbog različitosti stavova i ideja. Moguće je da se zaljubite, ali i da patite, jer ćete misliti da partner ne može da razumije vaša osjećanja i potrebe. Prolazan kašalj.

 

DJEVICA

 

Naglašeno je nerazumijevanje kolega koji mogu pomisliti da ste previše direktni i iskreni za njihov ukus. Neophodno izbjegavati ozbiljne rasprave, koje će vas zasigurno uvesti u sukobe sa voljenom osobom, a vi to nikako ne želite. Podložni ste upalama.

 

VAGA

 

Želja za promjenom radnog okruženja i posla je naglašena i to nije uzalud. Slušajte svoje instinkte. Smiješi vam se ljubav sa osobom koja je mlađa, prisutna je znatna razlika u godinama, a osobu ćete upoznati na neki način preko prijatelja. Ukočenost.

 

ŠKORPIJA

 

Mnogi od Vas će ozbiljno razmišljati o dodatnom školovanju, dodatnom obrazovanju. Za zauzete je dan posebno izazovan za ulazak u ljubavne veze, tajne ljubavi, moguće je da mislite da vas partner vara ili da je neiskren. Dobro se osjećate.

 

STRIJELAC

 

Posebno povoljan dan za rad u grupi, za osobe koje se bave umjetnošcu, kao i za humane profesije. Većinu pripadnika ovog znaka očekuju radikalne promjene i na ljubavnom planu. Problemi sa pritiskom.

 

JARAC

 

Preosjetljivost je naglašenija, ali usmjerevanjem energije na druge i na brigu o drugima možete umanjiti ovu nepovoljnost. Prihvatanjem onoga što je trenutno pred vama otvarate se za nove vidike bilo da ste u vezi ili sami. Povedite računa o glavi.

 

VODOLIJA

 

Ukazuju se neke nove poslovne prilike. Mnogi od vas će razmišljati o promeni posla. U stresnim situacijama vaše vrline postaju mane. Postajete ekstremno nagli prema partneru i ne vodite računa o posljedicama. Naglašen je pad imuniteta.

 

RIBE

 

Konačno je došlo do olakšanja i rasta entuzijazma. Vraća vam se životna energija pa ćete postati radoznaliji i otvoreniji. Iskoristite ovaj dan da popravite komunikaciju sa partnerom. Pripazite na unos šećera u organizam, jer je moguć višak kilograma kao i povišen šećer u krvi.

Tagovi: