Rok koncert za završetak omladinskih projekata

Koncertom rok muzike na Trgu srpskih boraca u Prnjavoru obilježena je relazacija dva projekta Omladinskog centra Prnjavor, kao i kraj muzičkog festivala kojeg je organizivao rok bend Demunitiv. Na ovoj način mladi Prnjavoračani pokazali su da i te kako mogu biti aktivni i produktivni, i pri tome pružiti dodatne zabavne sadržaje sugrađanima.

– Na ovim kursevima svi su mogli da pronađu nešto za sebe, kazao je član OC Prnjavor Adnan Selimović.

Vikend sa POC-om i In Fest, nazivi su projekta koje je uspješno ralizovao Omladinski centar Prnjavor. U posljednja tri mjeseca organizovali su brojne radionice, kurseve i druge aktivnosti u kojima su mladi Prnjavočani imali prilike da savlkadaju korisne vještine, ali i da se pri tome zabave. Koncertom rok muzike na Trgu srpskih boraca obilježen je završetak ovih projekata.

I rok bend Demunitiv potekle sedmice organizvoo je svojevrsni muzički festival , na kome su mladi muzičari pokazali šta znaju.

Koncerti su imali i humanitarnu notu jer su prikupljana i sredstav za Dnevni centar Neven za djecu sa poteškoćama u razvoju. Projekti oMladinskg centra se realizuje zahvaljujući podršci programa Bosnia and Herzegovina Resilience Initiative (BHRI) uz finansijsku podršku USAID-a BIH.

(TV K3)