Vodolija uživa na poslu, Vaga zbunjena

OVAN

 

Pad koncentracije može dadovede do neželjenih grešaka na poslovnom planu. Nije vam povoljan dan. Problemi u vašem braku se ponavljaju, imate utisak da se vrtite u začaranom krugu iz kojeg nema izlaza. Provjeravajte krvni pritisak.

 

BIK

 

Poslovna stabilnost je sada na ispitu. Mnogo toga zavisi od vašeg ponašanja i odluka koje budete donosili. Ukoliko ste slobodni, moguće je da i dalje na neki način patite za bivšom ljubavi. Problemi sa bešikom i stomakom.

 

BLIZANCI

 

Samo osnovne obaveze završite tokom današnjeg dana i nemojte da ulazite u neke komplikovanije poslove. Komunikacija sa osobom koja vam se dopada trenutno nije u dobroj fazi. Izbjegavajte cigarete.

 

RAK

 

Nemojte da reagujete razdražljivo kada je posao u pitanju važno je da zadržite jedan dio smirenosti. Nije povoljan dan za ljubav, ako imate partnera moguće su svađe i rasprave sa njim u većoj mjeri. Problemi sa štitnom žlijezdom.

 

LAV

 

Moguće je da ćete danas napraviti neku veću grešku zbog koje će poslovna situacija značaajno da se pogorša. Partner vam zamjera neke stvari i sklon je dizanju tenzije danas. Vi niste raspoloženi za svađu. Posjetite ljekara.

 

DJEVICA

 

Moguće je da niste sigurni u svoje odluke i da to predstavlja veliku kočnicu za vas u poslovnom smislu. Djelujete nepouzdano. Emotivno se preispitujete ali na kraju dolazite do zaključka da partnera volite. Dobro zdravlje.

 

VAGA

 

Saradnici vam na neki način smetaju. Ne podudaraju vam se stavovi i mišljenja i to vas dosta koči. Moguće je da će se susret sa osobom koja vam se dopada odložiti do daljnjeg. Čuvajte se povreda ili nekih nezgoda danas.

ŠKORPIJA

 

Moguće je danemate dovoljno povjerenja u svoje poslovno okruženje, a naglašeni su i problemi sa nadređenima. Ukoliko imate partnera, moguće je da tražite neki razlog da tu vezu okončate. Hronične tegobe vam se vraćaju.

 

STRIJELAC

 

Moguće je da ćete danas imati neku manju štetu ili nepravdu koja je vezana za vaše poslovno polje. Moguće je da ste duže vrijeme bili usamljeni i da vam takvo stanje više nikako ne prija. Izbjegavajte alkohol.

 

JARAC

 

Najbolje je da uzmete slobodan dan ako postoji mogućnost za to, jer vam dan nije povoljan. Pazite da ne pretjerate sa ljubomornim ispadima pred voljenom osobom. Posjetite ljekara radi kontrole za svaki slučaj.

 

VODOLIJA

 

Bićete generalno opušteni danas. Imate mali broj obaveza i većinu toga ćete završiti bez preteranog pritiska. Imate dobar odnos sa voljenom osobom, zakopali ste ratne sjekire... Osjećate se jako dobro.

 

RIBE

 

Maksimalno ste angažovani na poslu, a uskoro vam predstoji i putovanje na kojem ćete raditi još više. Nemate zamjerke kada je u pitanju voljena osoba, funkcionišete skladno i zadovoljni ste vezom. Prija vam fizička aktivnost.

Tagovi: