Za ovakvog muškarca ne želite da se udate

Mnoge djevojke maštaju o tome da se udaju za momka kog su se zaljubile. Međutim, postoje mladići s kojima bi se u braku provele kao bos po trnju.

Iako savršen muškarac ne postoji, prije nego što stupite u brak, trebalo bi da budete sigurni da će vas ta osoba voljeti i podržavati u svemu što radite. Nekim muškarcima zrela, ozbiljna veza jednostavno nije u krvi, pa ih je bolje izbjegavati, naročito ako sanjate o srećnoj i skladnoj porodici.

Muškarci koji vole da eksperimentišu

Postoje muškarci koji baš u svemu u životu vole da eksperimentišu. Takve osobe najčešće često mijenjaju partnerke jer na taj način zadovoljavaju svoj ego. Vi ćete mu biti samo jedna u nizu, a on na brak s vama neće ni pomisliti. Takvi tipovi uživaju u noćnim izlascima i flertu s brojnim djevojkama.

Muškarci koji su emocionalno povređeni

Muškarci koji teško opraštaju i koji se nalaze u periodu savladavanja emocionalnog bola koju su osjetili u prethodnoj vezi nisu pogodni kandidati za brak. Oni će i u vašu vezu unijeti nezadovoljstvo, a ako s takvom osobom započnete razgovor o braku, otvoreno će vam reći da vaša priča vjerovatno neće opstati.

Muškarci koji su previše fokusirani na svoju karijeru

Ovi tipovi muškaraca ciljeve koje žele da se ostvare u karijeri uvijek stavljaju na prvo mjesto. Njima je primarni fokus napredovanje na nivou organizacije i uvijek traže bolje mogućnosti i povećanje svojih finansijskih dobitaka. Voli li svoj posao više od vremena koje provodite zajedno, neće vas učiniti najsrećnijom suprugom.

Muškarci koji nisu preboleli svoje bivše

Ovi muškarci nisu ni za vezu, a kamoli za brak. Konstantno su opsjednuti svojim bivšim djevojkama i vaš odnos upoređuju sa odnosom koji su imali u pređašnjoj vezi. To će izazvati probleme u vašem odnosu koji neće imati svijetlu perspektivu sve dok on ne odluči da izađe iz prošlosti i okrenuti se budućnosti.

Muškarci koji bježe od odgovornosti

Ako ste u vezi sa muškarcem koji bježi od obaveza, računaj te na to da vas on nikad neće zaprositi. Oni uživaju u izlascima, večerama i druženjima s vama, ali spomenete li mu brak, pobijeći će glavom bez obzira.

(Ljepota&Zdravlje)